Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 augusztusi babavárók fórum

2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)

1571. R75 (válaszként erre: 1568. - Time)
2008. febr. 27. 10:00
lábtappancsos ing van rajtam... ez elég egyértelműen kismamás:-)))))))) hihihihi... egyébként tök jól esett, hogy át akarták adni a helyet...
1570. R75 (válaszként erre: 1569. - Ani ani)
2008. febr. 27. 09:58

jaj, semmi gond:-))) néha tényleg jó lenne nem dolgozni...

érdekes, hogy vkinek nem jó a kismamaöv, mert nekem tökéletesen bevált, ha fekete nadrág van rajtam, észre sem veszik...

amúgy én is 38as kismamanadrágot hordok, de nagy rám:-))) vettem óriás övet, szinte férfiméretet, azzal szoktam korrigálni:-))))

Brendonban nem voltam, de ahogy hallottam róla baromi drága, így én ott ruhát asszem nem fogok vásárolni... amúgy nekem is ez a bajom, hogy itt bent a bankban megszokták, hogy kb. 3hetente van rajtam ugyanaz a ruha és mindig csini vagyok,de most ennyi kismamaruhát nem tudok venni.. igy már várom a május végét, hogy leléphessek innen, mert néha kicsit kellemetlen, hogy azt lesik, hogy na vajon ma milyen ruhát veszek magamra?

1569. ani ani (válaszként erre: 1560. - R75)
2008. febr. 27. 09:49

Sziasztok!

Bocs Reni a nemdolgozást, nem emlékeztem...

Én egy jó ideje leszokam az amúgy imádott magassarkúról, a várban dolgozom, és hát a macskakövek... :)

Nálunk elég családias a környezet (látszólag), a főnök kutyája is itt, így jöhet a tornacipő, és minden ami kényelmes. Azért a tréning nem játszik. Bár a 36-os kismama gatyó leesik rólam, a saját nadrágjaimat már nem tudom összegombolni, ezért nekem a kismamaöv tökéletes megoldás.

Nem láttátok véletlenül a national geographic filmjét, az anyaméhben a címe? Én tegnap néztem meg, fantasztikus! Mondjuk a felét végigbőgtem. Még mindig előjönnek elérzékenyülési rohamaim - remélem hamarosan ez is elmúlik, mert ha a főnököm csúnyán néz rám már bőghetnékem van, néha azt érzem paranoiás lettem...

1568. time (válaszként erre: 1562. - R75)
2008. febr. 27. 09:24
Én már nagyon várok egy ilyen pillanatot! Eddig még nem vette észre olyan az állapotomat, aki nem tudta. (Illetve egy mégis volt még szilveszterkor:)
1567. Molly001
2008. febr. 27. 09:16

Hajnalok. A Brendonban lehet venni kismamaruhákat de egy felső olyan 5-6 körül kezdődik. A nadrágok meg 10 felett van bőven. Én a Pólusban találtam egy kismamaboltot ahol nagyon jó és modern ruhákat lehet kapni, sőt most még akciók is vannak. De a C&A-ban is viszonylag jó ruhákat lehet venni.

Sajnos én mostanában (két napja) nem vagyok valami jól. Feszül a hasam és a 2l folyadék hatására is ki vagyok egy kicsit száradva:( A WC-s problémákról nem is beszélve. Most vettem szilvát hátha segít. Nektek is van ilyen problémátok?

1566. hajnalok (válaszként erre: 1562. - R75)
2008. febr. 27. 08:53
A tűsarokkal egyenlőre nekem sincs gondom, mivel a lábam nem fáj, csak a poci nyom ha nincs megfelelő helye.
1565. Mariann1 (válaszként erre: 1558. - Hajnalok)
2008. febr. 27. 08:53
Szia Hajnal! És persze üdvözlök mindenkit! Hát a fiammal nem tudom tartani a kapcsolatot mert az apja már 10-évesen kivitte és azota csak a rokonokon keresztül tudok rolla. Az apuka az meg ugy döntött hogy neki mégsem kell gyerek. Ja és hogy én ezzel csak tönkre tettem az életét legalább18-évre. Biztos elmult nála az ujdonság varázsa vagy nem tudom. Szoval teljesen egyedül vagyok. Hétfön megyek felülvizsgálatra és akkor rákérdezek a dokira hogy mi van.
1564. hajnalok (válaszként erre: 1561. - R75)
2008. febr. 27. 08:50

Nekem most ruha gondjaim vannak, mivel irodában dolgozom megszokták tőlem hogy csini vagyok és változatosan öltözködöm , ami most nehézkes lett,mivel a nadrágjaim elég szűk fazonuak és hasban

nem tudom őket egész nap hordani mert nagyon kényelmetlen, megnéztem azt a kismama ővet a C&A-ba, azonban olyan hülyén állt rajtam hogy lemondtam róla.Egyenlőre két rövidnadrágom van ami kényelemes, harisnyával és hosszú szárú csizmával, és még vásárolni sincs időm jövő hétig.Nemtom talán majd tréning nadrágba járok dolizni, az nagyon kényelmes alíg várom hogy hazaérjek és átöltözzek végre.nem tudjátok a Brendonban vannak kismama ruhák, és drágák vagy elmegy?

1563. 30-as
2008. febr. 27. 08:36

Reni!!

Most töltöm a 17. hetet, néha van héányingerem, ami egyáltalán nem volt rám jellemző az eddig eltöltött 16 hétben!Gondolom, nem lehetett kellemes!

A kabátomat már nem igazán tudom begombolni, de szerencsém van a jó idővel!! Lassan megyünk a télből ki, tudunk lengébb ruhákat viselni!!A hozzátartozóim szerint nagy a hasam a koromhoz képest!

Mindenkinek legyen szép napja!!Talán ma még tavasz lesz!!

1562. R75
2008. febr. 27. 08:22

képzeljétek ma reggel a metrón egy bácsi át akarta adni a helyét:-))) nem volt összegombolva a kabátom és hát már látszik a hasam.. annyira cuki volt.. dehát gondoltam, ha a 10centis sarkú csizmámat fel tudom venni, talán nem kéne leülnöm:-))))

a rosszabbik dolog reggel az volt, hogy hánytam megint, pedig holnap már a 17.hétben leszek:-(((

1561. R75 (válaszként erre: 1554. - Hajnalok)
2008. febr. 26. 20:33
hát nekem a két nő verzióval sosincs szerencsém.. mármint a nyelvvizsgán, mert két nő lesz a vizsgáztató.. lehet még az sem pozitiv, hogy terhes vagyok, ki tudja hány éves, milyen..stb.. legalábbis a főnöknőmből kiindulva.. + egy-két kedves kolleganőből.. férfiakkal persze kevesebb gondom lenne... óriásiak a melleim már, megint vehetek új melltartókat...:-))))))
1560. R75 (válaszként erre: 1546. - Ani ani)
2008. febr. 26. 20:30
sziasztok! nem dolgozom????????????? dehogynem... régebben irtam, hogy milyen "kedves" főnöknőm van.. németre este 6után járok + akkor is tanulom, ha éppen nem vagyok hulla... egész május végéig dolgozni fogok amúgy..
1559. Ani58
2008. febr. 26. 19:39
Csajok ma nincs kedvem visszaolvasni,csak beugrottam es mar megyek is vissza az agyba.Az a rettenetes helyzet,hogy ami elmaradt az elso 12 hetben,azt most bepotolom.Tegnap reggel is hanytam,de utana jo volt.Ma viszont a melohelyen tort ram es meg az is kijott ami bent sem volt.Szornyu!A hasam is allatira megfajdult az erolkodestol.Hazahozott a parom es dietas kajcsit ettem csak.De meg mindig rosszul vagyok.A gyomrom allandoan eg,ez is elosegiti a dolgot.Ez van,ezt kell szeretni!:)))
1558. hajnalok (válaszként erre: 1544. - Mariann1)
2008. febr. 26. 19:07

Kérdezz rá a dokinál, mivel a mi korunkban azért ez már indokolt sztem. olyan 16-20- hétig szokták legkésőbb megcsinálni, bár az én dokim már az első

vizsgálaton 6-7 hetesen elmondta hogy majd a korom miatt 12 hetesen el kell végeztetnem a genetikát, sőt a védőnő is mondta ugyanezeket.Mivel te pesti vagy valószínű fizetned kell érte, hacsak nam kérsz beutalót Pécsre ott ingyenes.

Hogy-hogy egyedül van azért apukája a csemetédnek nem?Hogy tartod a kapcsolatot a fiaddal?Ja, az én nagyobbik fiam is már nagy 20 éves.

1557. time
2008. febr. 26. 19:02
Nekünk lenne egy olcsó horvátországi lehetőség talán, de csak előszezonban és úgy május közepén tudnánk legelőbb menni. Eleinte úgy gondoltam, hogy menni fog, de most úgy érzem, nyugodtabb lennék valami kis belföldi nyaralással, pedig eddig semmi gondom, de azért a május még messze van.
1556. hajnalok
2008. febr. 26. 18:57
Hát a nyaralással mi lesz idén csajok?A férjem azt mondogatja hogy hagyjuk ki idén, a fiúk meg annyira készülnek, magam sem tudom hogy haspókosan menjek vagy sem, de azért mennék, csak hát bizti hogy nem augusztusban talán júliusban.Mi évek óta Horvátországban szoktunk nyaralni idén is oda mennénk ha mennénk.Ti terveztek a nyárra valami effélét?
1555. hajnalok (válaszként erre: 1546. - Ani ani)
2008. febr. 26. 18:50

Én is nagyon álomszuszis vagyok mindig du.-ra ér el, pedig már kávét is tudok inni fele-fele alapon, fele kávé fele tej, hogy valami egy kicsit doppingoljon,

pedig júniusig ki kell bírnom valahogy mert csak akkor végez a sulival az a kishölgy akit már most tanítgatok könyvelni itthon hogy legyen utódom a melóhelymen.

1554. hajnalok (válaszként erre: 1543. - R75)
2008. febr. 26. 18:45
Nőnap meg kismama ha én lennék a vizsgáztatód akkor biztos engedékenyebb lennék, bár ezt csak a szóbeli részén tudod kihasználni, az írásbelit talán nem is tudod ki fogja javítani.A fiam amikor volt német nyelvvizsgán a szóbeli részét lepontozták helyben az írásbeli részét meg kiküldték Németországba javításra és online kapta meg az eredményt kb. 1 hnap múlva.De nyugi sikerülni fog, készülj azért mindennap egy kicsit többet és akkor jobban rögzülnek a dolgok.Kívánom hogy meg legyen a munkád gyümölcse!!Aztán majd beszélhetsz a babával németül is akár.
1553. 5b22c998de (válaszként erre: 1550. - Hajnalok)
2008. febr. 26. 18:43
én sem szóltam-- így is a csoportomban vagyunk 15-en, 14 nő, és ebből 2 veszélyeztetett terhes. Kicsit csodálkozom, h nem látják mások, de elkezdetem figyelni a csajokat (ajajj, nohát pont így várandásan)-- és hát igen, van aki tényleg a pocijára hízik eleve is,. És aki nem ismert korábban az a kcsit lazább ruhák miatt nem is gondolná ... pedig ha tudnák. :)
1552. time (válaszként erre: 1547. - Ani ani)
2008. febr. 26. 18:40
Szerintem piciként szinte mindegyik baba árasztja a szeretetet magából. A múltkor a védőnőnél épp ott volt néhány baba méretkezni, s a vérnyomásom a mostanában szokásos 130 helyett 120 lett. A védőnő meg is jegyezte, hogy biztos a babák pozitív hatása. :)
1551. 5b22c998de (válaszként erre: 1546. - Ani ani)
2008. febr. 26. 18:39
Szia! Ez a fáradtság hamarosan csillapodni fog. Én most vok 15+1 hetes és előző héten múlt el úgy nagyjából. Most rendkívül tettrekész vok- csak ez az üléses dolog aggaszt, amit az imént kifejtettem már.
1550. hajnalok (válaszként erre: 1549. - 5b22c998de)
2008. febr. 26. 18:38

Sajna ugyanebben a helyzetben vagyok,8 órát ülök a melóhelyemen és bár nincs még nagy pocim mégis úgy érzem hogy néha jól hátra kell dőlnöm a székben mert

fájdogál a hasim, akkor meg nem jól érem el a klaviatúrát, szóval tippem az nincs,és én még nem is szóltam a munkahelyemen a jövevényről senkinek, ezek szerint még nem látják rajtam.De valóban olyan jól esik kinyújtózni.

1549. 5b22c998de (válaszként erre: 1486. - Miccer)
2008. febr. 26. 18:19
Sziasztok! Én még az alhasi nyilallást szeretném kcist feszegetni. Nekem is olyakor előfordulnak ilyenek, de ami kcist aggasztó, h olyan kényelmetlen érzés ülni, mármint sokat- és én rengeteget ülök a munkám miatt, szinte egész nap. Nem tudom pontosan leírni, m mit érzek. De jól esik felállni. Gondolkoztam, h veszek oylan labdát, amin ülni szoktak néhol irodákban... hátha az segít. Vélemény, ötlet?
1548. miccer
2008. febr. 26. 17:19

Sziasztok!

Hát a horoszkóp szerint nekünk oroszlán bébink lesz (aug.12.), ami elég vicces, mert én halak-halak vagyok a párom meg szűz- skorpió. Szóval mindketten elég lassú, filózós emberek vagyunk, és kaptunk az égtől egy kis tüzes magzatot:) legalább majd felpörget minket:)

Ma nézegettem a pocimat, és szerintem az alakján kifejezetten látszik, Bár mindenki azt mondja, hogy meg nem mondaná rólam, hogy a 4. hónap végén vagyok. Gondolom majd a végén nő meg gyorsan a hasam.

Időközben megtaláltam álmaim menyasszonyi ruháját, de 90 ezer volt a bérlése. Ezt azért sokaltam, erre az egyik barátnőm talált nekem egy varrónőt, aki 15 ezer+ anyag költségért megvarrja nekem! És örökre megmarad. Ill. amíg akarom:) Úgy örültem neki. Már kevesebb, mint egy hónap van hárta, úgyhogy a szakdoga mellé most ez is a nyakunkba szakadt ... De soha rosszabb elfoglaltságot:)

1547. ani ani (válaszként erre: 1545. - Time)
2008. febr. 26. 15:41
Igen, spirituális generáció, ez tök jó megfogalmazás. Az indigó kisgyerekkel nagyon nehéz bánni, de a kristály gyerekek... Az egyik ismerősöm kislánya szerintem kristálybaba, a legtündéribb , leg szeretetreméltóbb emberke... :) Ellentétben az indigó babákkal a kristály baba rendkívül nyugodt, árasztja magából a szeretetet... :)
1546. ani ani (válaszként erre: 1543. - R75)
2008. febr. 26. 15:34

Grétike :)

Tündéri név!

Én azért drukkolok, hogy inkább szűz legyen a babó, mint oroszlán... Sőt, én nagyon-nagyon szeretném, hogy szűz legyen, és aug 25-re vagyok kiírva, aug. 23-tól szűz... necces.

De megbeszélem babóval, hogy legyen kedves bent maradni, és majd szólok, ha jöhet :)

Ezek szerint nem dolgozol? Irigykedem :) A vizsga pedig pik-pak meglesz! Ha szóbeli, akkor könnyen lehet irányítani a beszélgetést arra, amerre csak akarod... Nem?

Nem tudom más dolgozós mamik hogy bírják, én sehogy... Nekem min 1/2 6-ig bent kell maradjak a melóban, és hát leesik a fejem már délben.

Van álosság ellen valami tuti tipp? Persze a kiadós alváson kívül...

1545. time
2008. febr. 26. 15:34

Mi is szeretnénk, ha inkább oroszlán lenne. Két nagyszülő is rák és nagyon nehéz rajtuk elmenni.

Az indigó meg a kristálygyerekek valami új spirituális generáció tagjai ugye? Valami ilyesmi rémlik.

1544. Mariann1 (válaszként erre: 1521. - Hajnalok)
2008. febr. 26. 15:25

Szia Hajnal! Én még nem voltam semiféle genetikai vizsgálaton pedig igen drága dokihoz járok. / Lehet hogy roszhoz? /

Most betegálományba vagyok, de csak meg emlitette azt nem mondta hogy hányadik héten kell elmennem. Nekem ez a harmadik babaáb a fiam 21-éves és külföldön él az apjával. Szoval ezt a babát egyedül várom. De ez anyira nem zavar inkább az hogy nem tudok semmit hogy mikor milyen vizsgálatra kelene mennem.

1543. R75 (válaszként erre: 1542. - Ani ani)
2008. febr. 26. 15:15

március 8-9én vizsgázom.. bruhhahahaha...

de legalább túl leszek rajta, és ezután már tényleg csak a babára kell koncentrálnom...

én nagyon hiszek a horoszkópokban, ezért is szeretném, ha inkább oroszlán lenne Grétike és nem rák, mint én:-))))))

1542. ani ani
2008. febr. 26. 14:56

Sziasztok!

Nem voltam egy ideje.

Velünk minden rendben, beléptünk a 15. hétbe (a vonalzóm kicsit késik...) Én vélek érezni valamiféle csikizést a pocakomban, amit csakakkor érzek, ha nyugiban vagyok. Bár ez még nagyon korainak hangzik, hogy mozgás legyen...

Jó olvasni, milyen szépen fejlődik mindenki... :)

Reni mikor vizsgázol? Egy kalappal :)

Ti hisztek a horoszkópban?

És az indigó meg kristály gyerekekben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook