2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Hajnalok nagyon szurkolok!:)))Varjuk az eredmenyt!
MarieJane gratula a kis kukishoz!:)))
Szerintetek en is megkapom majd ezeket a kuponokat meg csomagot?Kb. a 26. hetre el is jutok vedonohoz otthon.Vicces!Akkor lesz kismamakonyvem is.:)))Vegre!Itt nem adnak kismamakonyvet.
Anyumat raallitottam,hogy tudja meg hova kell majd mennem vedonohoz korzet szerint.Megkerdezte a haziorvost,aki azt mondta,hogy menjek el egy valasztott gyerekorvoshoz es o ajanl majd vedonot.Ha meg nincs baba minek gyerekorvoshoz menni?Ezt nem ertem!Ti tudtok errol v.mit?Tenyleg ez a menete?
Sziasztok!
Köszi :)
Mi már a baba fogantatása előtt eldöntöttük, ha fiúnk lesz Ármin lesz. És az lett :) Somogyvári Ármin:) Már annyira imádom és várom, hogy megszülessen...
Kívánom, hogy teljesűljön a vágyad :)
Hajnalok!!
Várunk már a hírrel!!
Nem adják ki a csomagot a harmadik trimeszterig:)
Csak ezért nem mentem még érte:D
Újabb körkérdés: ti is kaptatok a védőnőtől Felicit.s tájékoztató könyvecskét olyan visszaküldendő levelezőlapokkal és ajándékcsomag-kuponnal?
Én alig várom, hogy már mehessek a csomagért, olyan kíváncsi vagyok mi van benne, az illusztrációs kép alapján nem sajnálják a belevalót:))
Sziasztok!
Ági szurkolok!
Lányok én ezért sem változtattam nevet, legalább nem kellett bajlódnom az átírással, meg persze nem akartam sem összetett nevet, sem feladni a születéskorit..persze a férjecskémet biztos bántotta kicsit..
"Kis" Ági az Ármin név nekem is bejön, de nálunk megvétózták....talán sikerül egy fiúnevet kitalálni, de én is a lányok táborát akarom erősíteni.
Sziasztok!
Én is csak a baba miatt szántam rá magam a taj cserére, nehogy bárhol gond legyen valami bürokrata pits miatt.. Viszont nem kellett fizetni semmit a cseréért, csak a házasággi anyakönyvi kivonatot nézték meg.
Az adókártyám még nekem is a régi, szerintem úgy is marad egy ideig:))
Hajnalok, drukk az uh-ra, írjál majd tényleg:)
vikke: én már most hívnám a dokit, biztos ami biztos... és próbálkozhatnál kamilla teaával, ha bírod, vagy orbáncfűvel, nagyon jó feszültségoldók, én is iszom időnként a pörgés miatt (a dokit persze megkérdeztem azért, azt mondta gyógyteát lehet nyugodtan)
miccer: nem tudom követni, hogy melyik asszisztens miért szól, de a főrendszerükben állítólag automatikusan a férjezett név van már a taj módosítás előtt is. Lehet soha senki nem köt bele, de olyan ötletem sincs, hol tudnának biztos választ adni:(
igen, nálam is a mai nap már sokkal "rugdosósabb", hál'istennek! :)
és végülis holnap is be kell menned a sztrájk ellenére? és ha nem tudsz, akkor mit csinál a főnököd, kimegy érted kocsival, hogy bevigyen? (mondjuk lehet, hogy ez megoldás lehet :))
nekem nem volt még ilyen szivverés kihagyásom, viszont a tegnapi napomat én is végigidegeskedtem itt bent, még mindig főnök, és még mindig sztrájk:-((
és amúgy én is észrevettem, hogy ilyenkor meg sem mozdul a baba szinte...
nagyon rossz érzés volt...
ma már annyira nem voltam reggel ideges, így rugdosott is a drága:_))))
sziasztok!
Ágica! welcome back! :) Vigyázz nagyon magatokra, és kitartás!
MarieJane gratula a kicsi fiatokhoz! Nagyon tündéri! :) Tényleg jönnek a fiúk, persze Hajnalok, jó lenne ha ezt megcáfolnád! :) Mindenképp írj az uh. után!
Én sajna elég sz..ul vagyok... Egy kicsit sok idegeskedéssel telik ez a hetem. Nem tudom, hogy valakinek volt már olyanja, hogy kihagy a szívverése? Mert 2 napja elég sűrűn... Ma eddig még nem volt, de már előre félek, hogy nehogy legyen... A picurka sem mocorgott emiatt tegnap valami aktívan :( Ha ma is lesz, azonnal hívom a dokit szerintem... Remélem nem komoly!
Köszi a listát! Dehogy gond, hogy átvették a "vezetést". :)
Már nagyon várom a holnapot, mit fog szólni a dokim a terhelés eredményéhez.
Szép napot Mindenkinek!
Hát Time, átvették tőled a listavezetést, remélem nem bánod :)
Név_______ Hátralévő idő_______ Kor_______
Baba érkezésének várható dátuma_______ Neme/ neve_______ Kórház
Ágica 84/Ági_______ 106 _______23 _______2008.08.01._______ Fiú/Ármin_______ Kenézy Gyula Kórház
Time/ Tímea_______ 107 _________34 _________2008.08.02_________ Lány- Emma, Anna_________ Szegedi Klinika
Panna1_______ 108 _________32 _________2008.08.03_________ lány_________ Bp, Szt Margit
vikke/viki_______ 109 _________28 _________2008.08.04_________ Fiú,Bence Máté_________ Bp., Szt. István (?)
Eracica/ Erika_______ 112 _________28 _________2008.08.07_________ _________ Esztergom, Vaszary
R75/ Reni_______ 113 _________33 lesz _________2008.08.08_________ Lány- Gréta_________ Bp. Szt István
30as/Anna_______ 113 _________33 _________2008.08.08_________ _________ Bajai Kórház
wm/martina_______ 115 _________27 lesz _________2008.08.10_________ _________ Bp., János Kórház
Miccer/Hajni_______ 117 _________23 _________2008.08.12_________ Lány- Lara Hanga_________ Bp. MÁV/ÁEK
lillenet/Melinda_______ 118 _________27 _________2008.08.13._________ _________ bp-i Szt.Margit
Viki021/Viki_______ 122 _________34 _________2008.08.17._________ fiú- Samu_________ dunaújvárosi Szent Pantaleon kórház
junction_______ 123 _________26 _________2008.08.18._________ Lány- Nóra_________ Szolnok, Hetényi Géza kórház
Agica81/Ági_______ 125 _______ _________2008.08.20 fiú- Milán?_________ Karcag Kátay Gábor Kórház
Diana.csaszar_______ 125 _________23 lesz _________2008.08.20._________ lány_________ Bp. Péterfy (?)
Ani58/Anikó_______ 126 _________27 _________2008.08.21_________ Fiú- Dominik_________ Pécs, Szülészeti Klinika
Krisztina13_______ 129 _________33 _________2008.08.24_________ lány, Csillagvirág / Manna_________ Bp Péterfy Kórház
Molly001/Imola_______ 130 _________30 _________2008.08.25_________ Fiú- Péter Pál_________ Bp. Szt. János
Ani ani_______ 131 _________28 lesz _________2008.08.26_________ Lány- Maya Zoe_________ Bp. Péterfy
Hajnalok/Ági_______ 133 _________39 _________2008.08.28_________ _________ Mohácsi Kórház
Kszilvi/Szilvi_______ 137 _________27 _________2008.09.01_________ _________ Sátoraljaújhely,Erzsébet kórház
átlag: 120,6842105
Jó reggelt!
Gondoltam megírom ,hogy kiderült, hogy kisfiunk lesz. Raktam is fel képet róla)))Az egész család apraja-nagyja sírva fakedt örömében))),mert az összes kalkulátor,jóslat lányt írt. Hát nem jött be!
Hajnalok!
Ti ma mentek Uh-ra? Nagyon drukkolok.Szépen kerekedik a pocid!
Reni!
Nagyon csinos vagy a képeken. Tegnap engem is leszidtak egy kicsit a 6 kiló miatt (20+3 vagyok).Vissza kell fognom magam.(((
Toábbi jó babásodást mindnekinek!
Ja még annyit, hogy a szeptemberi babáknál a fiúk vezetnek 5-3-ra (és legtöbben még nem tudják,majdnem 40 kismami gyült össze nálunk). Itt meg ha jól számoltam 8-4 a lányok javára
Na ez jó, én a házasságkötés után a személyimet és a lakcímkártyámat írattam csak át. Most, így 7 év után már tervezem a TB-kártya átíratását is, nehogy baj legyen belőle. :)
Nekem most kifejezetten megugrott a pociméretem és ezzel együtt az új állapotot észrevevők száma is. Minden napra jut egy-egy ilyen rácsodálkozás!