2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Na megetettem a kistigrisünket, szokom a három óránkénti etetést, bár az éjjelt átalussza a kis macsek hál isten , kapott maga mellé egy nagy plüss kutyust most ahhoz szokott hozzábújni elalváskor.
Kissé macerás a dolog, de annyira sajnálom agyonütni vagy pedig magára hagyni pedig képtelenek lennénk.
Jó lenne ha hamar megtanulná a tálból való lefetyelést, talán hérvégén megpróbálkozunk vele, eléggé túlélő típusnak látszik.Tegnap felhívtam az állatorvost hogy mit ehet még, ő azt mondta hogy a tejbe keverjünk bele tojássárgáját mert az is tápláló a számára, ízlik neki.Csak ne nyervogna annyit az elalvás előtt.Keresi még az anyját az alváshoz, aztán mikor belefárad akkor bealszik a kis drága.Különben nagyon cuki, az már tuti hogy ha túléli akkor kiskedvenc lesz belőle.
nem szedsz magnéziumot?
én mióta kicsit megemeltem az adagot, abszolút elmúltak a lábfájásaim, pedig én egész nap nagyon magas sarkú cipőkben rohangálok...
Ma itthon vagyok szabinm annyi mindent kellene csinálnom itthon, hogy háromnak is elegendő lenne, és a helyzet az hogy minden lassabban megy már, többször meg kell pihennem.
Az éjjel nagyon rosszul aludtam sőt sztem. már sorozatban rosszul alszom éjjelente, annyira fájnak a lábaim éjjel hogy nem tudom merre is rakjam őket, meg a pocakom is ha ráfordulok álmomban nagyon szúr és olyankor kismanó is elkezd mocorogni, szóval nem vagyok valami fitt mostanság.
Nálunk még mindig dilemma a nyaralás kérdése, hogy menjünk v. ne menjünk, persze tőlem függ a dolog hogy milyen állapotban leszek, az már tuti biztos hogy előre fizetősre nem megyünk mert az nagyon kockázatos, talán olyan gyors pakolósra és uccu neki , mer az inkább elképzelhető.
:))) mivel olyan igazi tészta nem volt tegnap az ebédlőben, így bevágtam tegnap egy kis krumplistésztát, desszertnek pedig egy kis császármorzsát:-))))))) egy darabig asszem elég is ennyi..
este már ettem a megszokott kis abonett kenyeremet:-)))
Nem még nem voltunk Szálkán, de hallottuk hogy az is nagyon jó hely a kikapcsolódásra.Olaszi tavon voltunk Pécs felé Belvárdgyula előtt kell lekanyarodni az 57-es főútról.
Ani neked is ajánlom hiszen Pécshez is közel van, és ha szerettek horgászni akkor minden igényt kielégítő pihi hely.Én speciel a horgászatban nem nagyon veszek részt, mert aludni szoktam jó nagyokat a parton, na meg enni.
Sziasztok!
Tegnap mire írni lett volna időm, már lelkierőm nem maradt, mostanában gépundorom lesz estére, úgyhogy csak olvasgattam.
Köszönöm a sorokat a pocakot és a bölcsőt illetően is:)) Én egészen "beleszerelmesedtem":) És képzeljétek, Keresztanyum készít hozzá majd valamit foltvarrással, olyan kíváncsi vagyok!
30-as: elvileg Balatonmáriafürdőre vagy környékére megyünk, ott voltunk tavaly nászúton és nagyon jól éreztük magunkat, ráadásul árban sem durva:)
Reni gratula a cukoreredményhez, remélem tényleg jóízűen fogyasztottad a tésztát ezek után:))
Ani: én is azt olvastam valahol, hogy nem szabad nagyon sokat inni. A só bevitelét kell elvileg kicsit csökkenteni, mert az köti meg a vizet.
Multkor mar en is felvetettem,hogy Dia eltunt,nem tudom mi lehet vele.Remeljuk nincs baj!
Ha hazaertunk horgaszni megyunk eloszor kikapcsolodaskent.Ugy varom!:))
Szerencsere itt kint angolba leadtam 13 kg-ot,igy visszaallt a regi kerekvagasba.
Csajok jok vagytok,nyugi!Nem hiztatok sokat.En nem merek merlegre allni,mert nagyon sokat hiztam azota,latom magamon.De en viszem a primet,az tuti!Mentsegemre valljek es sajat nyugtatasomra,hogy vizes vagyok,gondolom azert is tunik vastagabbnak az egesz labam.Nalam estenkent mar polcolas van.Es mi lesz nyaron otthon!Bele se merek gondolni.Allitolag sokat kell inni,igaz ez?
Végre itt vagy!!
Merre voltatok??
Talán Szálkán??
Halló csajok, meg vok ám , nem vesztem el, de. írtam is egyet de valahova eltünt...
Tegnap horgászni voltunk nagyon jól éreztem magam, apa bánatos volt mert nem fogott semmit, de akkor is megéret mert nagyon száp a tó és környéke.
Reni szupi a rucibód, nagyon jól is áll neked , olyan kis vidám mint te vagy.
Ha jól olvasom mindenki jól van többnyire, ez mind oké, csak hiányolom Diát már jó régen nem adott hírt magáról.
köszi mindenkinek!!! annyira örülök:-)))
ja, hát igen, próbálok odafigyelni magamra... + jó érzés, hogy a férjem is minden nap megdícsér, hogy csini vagyok...
alapból is vennék ruhákat, mivel ugye jön a tavasz, nyár... teljesen mindegy, hogy normál ruhára költök vagy kismamára:-) bár elég sokat megfordulok a turikban:-)))) mert nagyon drága ruhákat nem vagyok hajlandó megvenni...
ami a képeken van ruha + szoknya, azt pl. varrattam, potom pénzért..
Én is izgulok egy kicsit a cukor miatt, de bízok benne nem lesz nagy.Bár én 56 kg-al kezdtem és most vagyok 58 kg de ez se jelent semmit.Az első három hónapban fogytam 6 kilót, ezért híztam csak 2 kg-ot.
Reni! Néztem a fotóidat...Nagyon csini vagy! Milyen jól áll neked is a kismamaság :)
Jó végre Reni, hogy megnyugodhatsz !!
Én is alig eszem cukrot, meg szénhidrátot, de nekem a cukorterhelés csak 7.-én lesz!!
Egyél csak annyi tésztát, amennyi beléd fér!! Megérdemled!!!
Látod nem kellett ennyire aggódni.Ügyes vagy!
Úgyhogy kanalazd be a tésztádat:))))
hurrrrrááá gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! telefonáltam, 4,0 és terhelés után 4,7:-)))))))))))))))))))))))))))))
asszem ez a nap jó híre!!!!
meglett a diétám eredménye!!!!!! asszem akkor ma eszem egy jó kis tésztát végre:-))))))))))))))))
Ne izgulj, inkább telefonálj, ha már meg tudod kérdezni!!! Az, hogy rosszul lettél még nem jelent rosszat, elég nagy dózis ez a szervezetnek. Nagyon szorítok!
Viki! Nálunk is volt felnőttkori cukorbetegség a családban. Alapból nagyon kevés kenyeret eszem, az is teljes kiőrlésű, s ha édességet kívánok bevágok egy almát az eredmény óta.
Akinek szorulása van, ajánlom a zabkorpát tejjel. Engem teljesen helyretett. :)
hát én reménykedem, hogy jó lesz az eredményem, mivel már kb. 3hete kiiktattam a szénhidrátot + cukrot az étrendemből.. főleg amiatt, hogy ugye egyszer lecsesztek már a 6kiló miatt.. néha egy-egy fagyit eszem csak...
dehát ugye az ember attól még izgul.. + a terhelés után délutánra baromi szarul lettem...
Szia!
Mivel nekem a családban apósomnak is és apunak is időskori cukra lett,már 12 hetesen elmentem a terheléses vérvételre.Ott 8,4-es lett az eredmény.Ami nem jó mert 7,8-ig elfogadható.Onnantól kezdve kell a napi 150gr szénhidrát diétát tartanom.És igen tényleg ennyit számít a cukor.De itt nem kimondottan a cukrot kell nézni hanem a szénhidrátot.Pl.egy zsemlében 30gr van.Na most gondold el hogy akkor mennyi a 150 naponta.Viszont ha odafigyel rá az ember már pedig oda kell figyelni akkor teljesen jól be lehet tartani.
Mi is szeretnénk elmenni még kettesben valahova, de még a tervezgetésig sem nagyon jutok.
Viki, neked mennyi volt a cukrod? Nekem a terhelés után volt 6,83 és a vizelet 3+-os lett, előtte minden rendben volt. A dokim szerint ez nem olyan vészes csak a direkt cukorbevitelt kell kerülnöm. Tegnap így diabetikus fagyit nyaltam. :) A dokim szerint egy hónap múlva meg kell ismételni a terhelést. Holnap megyek a belgyógyászhoz.
Súly: A tesztelési súlyomhoz képest az első hetekben lement 4 kiló, majd ezek szépen visszajöttek + 1 kiló társaságában, ami most újra eltűnt. De én alapból komoly súllyal indultam. Ennyit számít a cukor kerülése?
Szia!
Ne izgulj a cukor miatt.Ha esetleg több lenne mint kellene akkor beállítanak egy kis szénhidrát diétára.Én pont azon vagyok.Napi 150 gr szénhidrát.Itt még az a szokás hogy minden héten kell mennem vérvételre és ellenőrzik a cukromat.De legalább odafigyelnek rá és így kordában tudom tartani.Emiatt van a 6 kg fogyás is.A dokim azt mondta hogy ez nem baj.
Szóval ne uzgulj azért mert nekem van ez nem jelenti azt hogy másnak is magasabb lesz a cukra.
nagyon tetszik a bőlcsőtök.. szuper!!!!!!
+ már nagy a pocak is:-))))