2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
hát ez van:-)) vhogy túl leszünk rajta... bár néha én sem irigylem magam...
az egyik barátnőm szept.14-re van kiírva.. hát őt meg végképp nem irigylem... mert ő a 3hónapot szenvedi végig nyáron... addigra mi meg (legalábbis én az aug.elejémmel) már valszeg egy 1hónapos babával sétálgathatok:-)
Sziasztok!
Lehet nem illik ilyet mondani,de nagyon nem irígyellek benneteket!
A két legnehezebb hónapot az év legforróbb időszakában kell kibírnotok!
Én már ettől a huszonpárfoktól is elég gányul vagyok,szegénykék,nektek meg most jön a java!
Remélem könnyebben fogjátok viselni,mint én.
Kitartás minden kismaminak:-)
uhhh... na, hát az sem kellemes...
nekem a derekem még csak talán 2szer fájt, de aztán szerencsére az is elmúlt...
most jelen pillanatban én is jól vagyok:-)))) már az előbb mozgott a baba, lehet éhes.. úgyhogy eszem is vmit...
ne izgulj, ami késik az nem múlik!
megkérdeztem egy másik fórumot is, hogy normális-e, hogy fájnak a lábam között a csontok... hát igen, ez a normális... csúsznak szétfelé..
:-((((
nem vmi kellemes.. másnak is vannak ilyenek??
hát igen, azt észrevettem, hogy ahány hely, vagy ahány védőnő annyi szokás...
a dinnyét már nagyon várom, imádom!!!! pont hétvégén gondoltam rá, hogy már úgy ennék..
Apropó előtej....
Nekem is tegnap volt először a bal cicimben, de csak pár csepp teljesen átlátszó cucc.Ma meg semmi....ez ugye így normális?
Szia,
Elvileg sómentes étkezés/lehet kapni bioboltban szárított só mentes zöldségkeveréket ál vegeta:o)/ és minél több vízhajtó hatású zld+gyümi.
Spárga krémleves vagy zeller, lassan dinnye szezon.
Nekem a védőnő nem tiltotta a mentes víz ivászatot, bár sok helyről meg azt hallom, hogy ilyenkor még inni se szabad.
tegnap este kicsit kiakadtam, mert rájöttem, hogy mivel mindig magassarkúban vagyok, így a papucsokhoz, lapos cipőkhöz nincs nadrágom:-))) mert egy elegáns nadrágot nem igazán tudok felhajtani..
úgyhogy ma benézek a C&A-ba vmi térdnadrág után..
Lille ez a combfix, ami a duzzanatra+visszérre van,ebben a melegben nem rossz??? mert amúgy engem is érdekelne a dolog, csakhát én már a nejlonhariban is megsülök...
viszont képzeljétek jött egy kis előtej a mellemből:-))) napozok a kertben:-)) és egyszer csak vmi hideget éreztem...:-) aztán hopp egy kis tejci:-)) úgy örültem neki:-))
Dia, iszonyat nagy kitartást kívánok Neked!!!! borzasztónak tartom, ami veled történt, főleg azért, mert tudom, hogy milyen sokat számít a háttér, illetve az, hogy a férjem mellettem van és mindenben segít!
bármire szükséged van, ugyanúgy, ahogy Lilléhez, hozzám is fordulhatsz nyugodtan...!!
Ani, hát a ti balesetetek is szörnyű!!:_(( de a lényeg, hogy a babával minden rendben van... reméljük most már itthon minden OK lesz veletek!
sziasztok!
most olvastam vissza a 3nap termését... mig én Balatonon lógattam lábam, és pihentem, addig látom itt elég szörnyűségek történtek.. szép sorban válaszolok mindenre... kijegyzeteltem, hogy mire kell válaszolni:-))))))
30-as, az én lábaim is dagadnak, úgyhogy só és fűszerszegény étrend:-((((( + hiába nem eszik az ember, és úgy érzi nem hízik a víz miatt mutat sajna a mérleg többet...:-(((
szombaton mikor levonatoztam Zamárdiba úgy nézett ki a bokám a 2órás vonatozástól mint egy vizilóé... én is eléggé kétségbe estem...:-((
Mitől tiltanak ilyenkor le?? Csak a só fogyasztástól, vagy kevesebbet kell inni, ez végig kísér???
Még igazán nem tudtam utána olvasni, de asszem egyre jobban foglalkoztat!
Hajnalok, Reni, Ani, hol vagytok????
Ne ijedj meg. Amit láttunk az egy kétfunkciós babakocsi, tehát ültethető és fektethető. Nem volt hozzá semmi extra csak lábzsák és esővédő. A hordozó és a pelenkázótáska pluszban egy 20000-as, s akkor már majdnem az 51-nél vagyunk. Tehát nyugi, nagyon jól vetted!
Nekünk nagyon tetszik ez a márka. Előtte égre-földre kerestünk olyan kocsi, amiben a baba vízszintesen is fektethető, később sporttá alakítható, könnyű annyira, hogy tudom cipelni két emeletet és két irányból tolható. Nagyjából ezek voltak a szempontjaink. A vízszintesség mintha nem lenne teljesen 100%, tehát 180 fok ennél a típusnál, de alig hiányzik hozzá valami.
Na, akkor ketten vagyunk, akik kezdenek kiakadni, mert én már rá sem merek állni a mérlegre, mert ütöm a 10 kilót. Még viccesen meg is jegyeztem apának, olyan mérleget vegyen, ami mindig kevesebbet mutat, ha ráállok!!Most szerdán megyek a védőnőhöz, tuti, letol, de én úgy érzem, ezt a tudtára is adtam, nem eszem többet, mint eddig!
Más!
Én is kérdeznék valamit:
tapasztaltatok már vizesedést?
nekem pár napja bedagad a bokám, igaz nem fáj!
Naggyon tetszik a babakocsi, tényleg ilyen árakon mennek??
Érdemes tényleg elmenni ilyen börzékre. Én kaptam elég sok mindent, de ahogy az árakat nézem, elég rémisztően hangzik, néhány baba cucc ára!!