2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Brigibaba üdv.
Én is clostylbegitet szedtem!!/meglestelek/Jó kis gyógyszer az!!!! Meg lett a hatás! Mi 3 és fél évet vártunk a Manóra!!
Miért vicces??
Nekem nem az...inkább tök jó...))
A meleget a Balcsin könnyebben átvészeled, mint én a 4.-en!!Amúgy majd pénteken visszatérek rá, milyen a hőség, mert akkorra kánikulát mond!!
mindegy honnan ismeritek egymást!! jól megvagytok az a lényeg!!!
nekünk a kórház kb 1/2 , 3/4 óra!!!
hát tőlünk a kórház dugóban másfél óra... amúgy meg olyan háromnegyed... a szomszéd lányék legalábbis Vácról ennyi idő alatt értek oda.. dehát remélhetőleg nem lesz semmi gond..
igen, loveboxon ismerkedtünk meg:-)))))))))))))))))))))))elég vicces, dehát tényleg igy van...
Tőlünk a kórház 10 percre van autóval, úgyhogy elég gyorsan ott tudunk majd lenni, ha megindul a szülés.
Én azt hittem, hogy az csak az egészségügyisek kollégiuma.
jövő májusban megyünk egy barátunk esküvőjére, basszus addigra már majd 1éves lesz Gréti.. hihetetlen...
és az, hogy a férjemmel még igazából 3éve "járunk"... és 4éve ismerkedtünk meg interneten, az is elég fura.. mintha most lett volna, elkezdtünk chat-elni egymással..
Igaz, hogy mi csak augusztusban leszünk egy éves házasok, de engem is megérint mennyire telik az idő! Tegnap is a falunkban volt egy sátras lagzi, és a községházánál láttuk a menetet, ahol a mi vőfélyünk volt a ceremóniamester, úgy előjöttek az emlékek, és ennek már lassan egy éve...fura.
Így fog a gyerekünk is felnőni, ilyen gyorsan, egyik nap még pelenkázzuk, másiknap már az első randiára engedjük el, mi meg majd rághatjuk itthon a körmünket.:)
bizonybizony!! és azóta még más csoda is kiderült és az is milyen gyorsan eltelt!!!
Nekem is olyan mintha tegnap lett volna január 2.-a ,hogy a pozitív tesztre gúvadt a szemem!!!:DDD
én is azt néztem az előbb!!
Karcagon fogok szülni Dr Herskó Gyula főorvosnál!! Körzetileg oda tartozok és úgy vagyok vele ha netán baj van akkor a mentő bevisz!! van mondjuk kocsi , de jobb ez így!
a párom meg biztonsági őr , ráadásul éjszakás műszakba van beosztva!!
alig várom már én is... tök jó lesz reggelente a teraszon kávézgatni, reggelizni... akkor fekszem le aludni, mikor akarok... még egyenlőre hihetetlen számomra...
ja, és pont egy éve indultunk nászútra a férjemmel.. az milyen hihetetlen, hogy milyen gyorsan elment.:-)
Szia brigibaba!
A melegtől kicsit énis tartok, amúgy eddig imádtam a meleget, de így terhesen minden változást nehezebben veszek, főleg ha 40C-ig megy majd fel a hőmérő higanyszála.
Reni irígykedek a Balaton miatt!:))
na itt nálunk nincs ilyen!!:(((
max 3-4 pelus jut a babuciknak!! januárban bennfeküdtem és felújítás miatt egybe volt a szülészet a nőgyógyival!! és bizony volt olyan mikor hozták a babát szopizni és tiszta kaka volt!! ha az anyuka meg szóvá tette , akkor csak annyi volt a válasz hogy nincs már neki tiszta pelus mert elhasználták a napi adagot!! de ott szólni csak ekkor szóltak hogy hozasson már anyuka valakivel be pelust!!
hát félni, félek... de szerencsére azért annyira meleg nincs a lakásunkban... max. egy hónapig csak reggel és este megyek ki a lakásból:-))))
bár én péntektől nyaralni megyek Balatonra.-))))
sziasztok!!
én elvileg szeptember 5.ére vagyok kiírva de szerintem meglesz a babucim még augusztusban!! Ti nem féltek a meleg nyártól? én nagyon!!
ez a 2-4kilósig Libero.. az újszölötteknek..
fogalmam sincs mennyit kell bevinni... egy csomaggal biztos beviszek, aztán ha tovább kell esetleg kórházba lenni, akkor majd hozatok a férjemmel...
ó szegény.. reméljük megfordul majd...!!! nem lehet igy kellemes...