2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Azt meg már ki lehet bírni:)))
Biztos furcsa lesz az elején otthon.
Hú de jóóóóóóóóóóó.
Sajna én lépek mert a kórusunkkal megyünk énekelni egy kis közeli templomba.
Vigyázzatok magatokra!
megyünk debrecenbe 4 D-s Uh-ra!! na ott minden kiderül!!:)))
(remélem!!)
Szia!
Hogy bírod ezt a meleget?
te hogy érzed magad?
Babóval kisfiaddal minden oké?
Szia!
JÖVŐ HÉTEN!!!!!!!!!!!!
Csak éljem túl.Most kezd egy kicsit nehéz lenni a pocak.Na meg ez a meleg:(
Sziasztok!
Egy kis bekukk:)))
A férjem tiszta izgatott, mert ugye esik az eső Monacoban.Én ezt a futamot csak a táj szépsége miatt szoktam megnézni!!Én most kezdem nézni a pelenkákat!
MIkor lesz a BKV sztrájk??
Én interneten a párom haverját ismertem meg aki fel akart szedni és magával rángattaa barátját, amikor bejött hozzám a kórházba meglátogatni.Kedves akkori párom szorongatta a kezem a mandula műtétem után én meg már egész máshol jártam, amikor ismeretlen ismerősöm kedves barátja nevetetett:o)
De jó volt istenem...micsoda romatika, véres volt a száma széle és a fejem meg a nyakam is fel volt dagadva... :o)
5 és fél eggyütt...
Látom sok itt a clostis, kiváncsi vagyok, hogy vajon szülés után se lesz peteérésem vagy íg majd rendeződnek a dolgaim odabennt.
Ti hol veszitek ezt a mini pelust?Babaáruházban mondjuk még nem kerestem, de ahol vásárolni szoktam ott nincs.
Szerintem az interneten való ismerkedés is tud nagyon romantikus és szép lenni, főleg, hogy mind a ketten ugyanazzal a céllal keresgéltétek az igazit.
A mi össze ismerkedésünk a férjemmel minden volt csak nem romantikus és szép.:))))))
Szia,
Nekem hál'istennek a popsija van a bordáimnál a feje a jobb oldalamon a lábacskái pedig a balomon.Általában tartja is ezt a pozitúrát, közben meg mogyizza magát :oD