2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Lányok, Vikóról tudtok valamit? Nagyon régen nem jelentkezett már...
Ja, Gréti csak szeptemberben megy bölcsibe, csak most lesz a szülői...
Gréti nem áll, ő oda is adja a dolgokat:-))
Itthon nagyon vagány G, csak társaságban nem mindig...
Mi is szeretnénk még júniusban lagziba menni, remélem összejön!
Nevünk még mindig nincs, most a B terv a Márk... a férjem még mindig nem akar hallani a Kolosról :-((
Képzeljétek én sms-t kaptam, hogy szülői értekezletre várnak szeretettel május 31én, nagyon meglepődtem... Mármint, hogy nem telefonon hívtak, hanem sms-ben szóltak...
Olyan furi, hogy már szülőire kell járni:-)))
Akkor biztos a helyén marad a pici! :) Én is Larival 5 nappal a kiírt időpont előtt még Szegeden voltam lagziban :) megkértem, hogy maradjon bent :)
Lehet, hogy lemaradtam, de van már nevetek?
Három nappal a kiirt időpont után született, de úgy, hogy a doki addig-addig vizsgált, mig meg nem indult a szülés. Ahhoz képest, hogy nála is végig azt mondták, hogy koraszülött lesz, mert cukros vagyok...
Ezért is bizom benne, hogy ez a manócska sem jön előbb... meglátjuk.
Jaja, holnap töltöm a 36. hetet. Azért remélem a picurka még legalább 3 hétig bent marad, mert eléggé Pató Pálok vagyunk, hétvégén akarjuk megvenni a cuccokat.
Aztán a következő hétvégén menne a férjem egyet bulizni vidékre a gyerekkori barátaival (már legalább fél éve készül rá, csak szegény állandóan dolgozik). Remélem nem húzza keresztül a számitásainkat a bébi...
Sziasztok!
Tényleg jó nagy pangás volt az elmúlt napokban. Végre hazajött a férjem Prágából, úgyhogy 6(!) napot együtt töltöttünk! Már nagyon kellett nekünk!!!
Ma meg ment Pécsre, de ez más kérdés...
Tényleg jó nagy már a hasam, szerintem Evelinnel szülés előtt volt ekkora. Ha lesz időm keresek képeket, bár most kezdem kimosni a babaruhákat, szerencsére rengeteget kaptunk.
Gréti 2 hónapos korától átalussza az éjjeleket.
Sem a fogzás, sem a betegség nem zavarja az alvásban, utóbbinál szokott egy kicsit többet forgolódni, de ez sem mindig jellemző.
Egy kezemen meg tudom számolni, 2 hónapos korától hányszor ébredt fel éjjel.