2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
az jóóóóóóóóóóóó
mi a dinósan 5 éve vettül 9000Ft-ért
:)
8000.-
Sziasztok!
Köszi Csajok!
A medencét az Aldiban vettük, ákcijós vót!
....nálunk a teraszon van, remélem ide nem jön be érte senki sem :)
Grétinek ráadásul jövő héten névnapja is lesz, úgyhogy így pláne nem könnyű..
Nagyszülőktől (egyiktől) álló mágneses táblát kap, a másikoktól meg kellékeket kértem a babakonyhához...
Egyébként most gyereknapra egy lidl-s ugráló csacsit kapott, tudjátok amire rá kell ülni és tud rajta ugrálni....
Azért is jó idejében gondolkodni, hogy az ember ne vegyen csak azért valamit, mert szülinap van. Nekem már van egy-két ötletem, de mi nem öröklünk játékot, így nincs nagyon felesleges, és van ami jó lenne, de még hiányzik. Szerintem babakonyha lesz (valszeg nem új), névnapra meg plüssállatos hátizsák.
Ettől függetlenül az élményajándék nagyon jó dolog.
Én arra gondoltam, hogy az lesz idén Soma ajándéka, hogy nem kap játékot, hanem inkább kiszortírozok egy párat :))))
Így legalább lesz helyünk is :))))
Viccet félretéve.....gőzöm sincs!....de Hajni ötlete felé húz a szívem!
én is azért választottam ezt, mert nálunk is a nagyobbtól mindenfélét örököl meg lop Zsolti :-)
Most egy babával flangált ma :-)
Szerencsére Dancinak nem volt Duploja és láttam, hogy van Bobos is
az sem rossz.. jó ötlet!
Az a baj, hogy nálunk a férjem nővérének 3gyereke van, így nagyrészt minden játék hozzánk landol, a legkisebb már 8éves.. úgyhogy legoval is el vagyunk látva már, így elég nehéz bármit is kitalálni...
Hú, mi az elsők között leszünk szülinapilag, de fogalmam sincs...:-(
Nekünk már triciklink van, ráadásul most kaptuk, újabb járgányt már nem szeretnék tologatni az erkélyen:-)))
Nekünk jövő héten lesz a névnap is, úgyhogy még az is elég nehézkes...
Ráadásul babakonyhát is nemrég kapott...
Sziasztok!
Idén nekünk is kimarad a nyaralás, talán majd jövőre...
Sziasztok!
Réka naplójából merítettem ihletet és azért kérdezem, ki mit vesz majd a törpinek a 2 szülinapra?
jó nektek, nálunk egész délután szinte esett, talán 2óra kivételével...
a nyaralás még képlékeny...
Sehol senki?
Ma már csak csepergett az eső,talán jobb idő jön.
Tudjátok már hová mentek nyaralni?
Nekünk sajna idén nem jön össze a kocsi miatt.De őszintén szólva nem is mondanak olyan hú de nyaralós időt.Csak jó kis programokat csinálunk majd.Persze amikor jó idő lesz.
Sziasztok!
Köszönöm szépen hogy gondoltatok rám.
Köszönöm a köszöntéseket.
Sziasztok!
Tündi, boldog névnapot Neked!