2008. április-május-júniusi babák (beszélgetés)
Na jo éjt nektek.Puszi a babáknak és jo pihit a mamáknak!!!
Hu szegénykém nem irigyellek!!Én nem csinálnám.Ma se cipeltem nagyon a fenekét,pedig szerette volna.Amég birtam vittem,de utána ment a kocsiba...
Én jól lennék, ha Bence nem lenne ilyen lókötő. Most új hobbit talált ki magának. Nótár Maryre kell vele táncolni. Ma szinte egész nap eme hobbijának kellett hódolni. Ha megálltam vagy leraktam ordítás. Ha táncoltunk hangos kacarászás! Hát ez tesz jót a derekamnak! Alig vártam hogy a párom hazaérjen!
Nem esett kicsike szelecske volt sütött a nap de nem tüzött.Szoval szupi volt!!!Most aludt el nemrégen,remélem jo éjszakánk lesz...Te jol vagy?És Bence??
Nagyon édes! Milyen volt az idő? Nálunk esős szeles volt ma!
Remélem jól elfáradt a kismanód és aludni fog mint a bunda! :)
Én hiszek,csak nem nagyon értem. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ez miért baj?
Boldog hofordulot:)
Ildiko megkaptad a választ a májra hiszel nekem?:)
Ma voltunk Balcsin,nagyon klasz volt!!Tettem fel képet rola tök cuki,bár én elfogult vagyok..:)))Jol kiütötte magát az utra de még csak most kezd elaludni.Kivi vagyok milyen éjszakám lesz....
Hát nekünk most lesz hosszú éjszakánk. Húsz percenként felébred és nyügizik. A foga nem igazán hadja nyugodni, napközben is alig aludt.
Csak ugy felébredt.Vagy kiesett a cumi vagy csak ugy kis itazás és simi megtette a hatását...:)))))))))))
Látom pangás van. A hosszú hétvége a lúdas biztos.
Ez tényleg így van,mert a máj semlegesíti a méreganyagokat a szervezetben..
Mi is "kukkoljuk" a tieteket..:))
Carmennek és Ninának Szeretettel!
Boldog ötödik hófordulót.
Na ez már haladás! És miért kellett felkelni? Éhes volt? Bence ma nyolckor kelt. :)
Szép reggelt!Jol!Ma éjjel csak 3szor keltett feleslegessen...:)))
Jó reggelt mindenkinek. Hogy aludtatok? Hogy vannak a babák?
Ugy látom ma pangás van....
Szio!Hu de irigykedem rád.Ma este pl ha 15ször nem ébredtem fel miatta akkor egyszer se...Nem tudom meddig birom még....Tudom hogy a foga miatt van és annyira sajnálom érte de nem értem mért nem használ a kenöcs és az altato bogyo...:(Na bocsi megint nyafogok,csak aggodom érte mert ö is sokat álni....
Csajok!
Ti hallotátok, hogy májat csak egyszer lehet egy héten adni a babáknak? Valaki babája eszik májat?
Szép jó reggelt!
Bencus úgy alszik éjjel mint a bunda. Csak ez a fogacska kibújhatna már mert ez kissé megviseli. Ha nem kenjük be az ínyét levekvéselőtt nem tud rendesen aludni.
Ma is vidáman ébredt, de már tiszta nyügi. Enni is alig akar.
Szép jo reggelt minden anyának és babának!!!:)(
Óóóó,hála Istennek!!Ez nagyon jo hir!!!!Bence még szened a kucujával?És alszik éjjel töle???
Köszi jol :))
Ma sikerült kis lázat produkálni de ezt nem hiszem már csak akkor amikor a foga jön áttöri az inyét 1-2 nap és utána mintha misem történt volna ....de ugye a fogzás nem jár lázzal...ÁÁÁÁÁ
Olvasom a naplod ám:)
Hála a gyógyszernek, mintha nem is lett volna fájdalom. Már csak akkor kezd fájni ha szűnik a bogyók hatása. De az is elviselhető. Ma már egyenesen jártam-keltem Bencével az ölemben. :)
Köszi:)))Most a legujabb az hogy meztelenül fekszik fürdö elött és a lábiját fogja agy pedig keze lába jár.Olyankor teljesen elolvadok töle:))Csak ma ugy sajnálom öt,nagyon szenved a fogával pedig kenem az inyét.Remélem azért használ valamit...És hogy vagy?Javul azért valamit?Bence hogy viseli a kiképzést????:)
A kis szumós. Olyan édes ahogy pancsizik. :)
Köszke!Ö az én kis 9kgos husgombocom:DDD
További ajánlott fórumok: