2008. április-május-júniusi babák (beszélgetés)
Tényleg megyek, még nem is zuhanyoztam... Ilyenkor szoktam hosszabban itt lenni és olvasgatni, amikor Apa éjszakás.
Aludjatok jól a babócákkal együtt.:-)
Szia!
Melyik ízű tejpépet nyalta Danika? :-) Nálunk a kekszes a menő :-)
Ez az Apranax akkor sok mindenre jó...:-) A nagymamámnak nemrég epegörcsre írták fel.
Ti hogy vagytok? Gyémánt alszik már?
Húú, akkor jó sok fajta gyógyszert kaptál! Az Apranax az nagyon jó, azt a kék színű gyógyszert én is szedtem régen izomfájdalomra influenza idején.
Jól vagyunk, köszi. Domi 7 óta alszik. Nem tudom jobban kitolni az időt fürdetésig, képes lenne akkor fürdés nélkül bealudni.:-)) Ma reggel is negyed 7-kor már fent volt és rötyögött :-)
A mai étvágyával viszont nem vagyok megelégedve. Tegnap nagyon jól evett, ma csak nyammogott. Mondjuk felnőtteknél is van ilyen, egyszer éhesebb az ember máskor nem. Vettem a DM-ben saját márkás /Babylove/ tejpépeket. A kekszes isteni finom, komolyan mondom jobb, mint a Milupa, ami dupla ennyibe kerül. Ma vettem vegyes gyümölcsös és vaníliás ízűt is. Fele annyiba kerül, mint a Milupa, ami nálunk 900 Ft körül van, ez meg csak 499. Bence ehet ilyen tejpép féléket az allergiája miatt? Ti jól vagytok?
Szia!
A derekamra kaptam Donalgin kapszulát, Apranax tablettát, Scutamil-C-t és valami lötyit ezzel be kell dörzsölni a derekam. Nagyon jó szedem, de ma elfelejtette mreggel bevenni és már délután érzetem is.
Hogy vagytok?
Nagyon boldog hatodik hófordulót Danikának!
Fél évesek lettetek! Juhéééé!
Szia!
Nekem nem volt tejem, mert a kisfiam lenőtt nyelvvel született és csak 1 hónap után derült ki.
Nem tudott szopni és a tejem sem indult el. De kaptunk anyatejet 3,5 hónapos koráig! Most meg tápszer, főzelék, zöldség-gyümölcs, tejpép felváltva.
Gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép baba!:-)
Egyébként én meg makói vagyok, közel vagyunk egymáshoz :-)
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni tőletek, hogy köztetek van e olyan, akinek van tejcsije. Szoptatattok e még vagy mellette tápszereztek?
Sziasztok!
Danikának sok boldogságot hófordulója alkalmából!:-)
Örülök, hogy Bence babának is meglett a neki való tápszer. Ildikó milyen gyógyszert kaptál, hogy már nem is fáj a hátad?
Mindenkinek szép napot!
Végre van tápszerünk. Gyorsam felvásároltuk a gyógyszertárban fellelhető mennyiséget. De a hasfájás és a nyügi már délutánra meg is szünt.
És most végre nyugodtan alszik, nemúgy mint a napokban.