2008. április-május-júniusi babák (beszélgetés)
Szia!
Születése óta csak azt használjuk.
Mi jól vagyunk, most két napja csak mókázik és álandóan játszhatna. Nem is baj, mert már ki voltam a sok hisztitől. De fog még nuku, sőt most még kúszni sem hajlandó. Nem értem.
Sziasztok!
Hogy vagytok anyukák és babukák? Mi nyűgösen, főleg esténként.
Banya76 profi a babaétel készítésben, épp most írta a másik fórumon, hogy frissítette a naplóját ilyesmi írásokkal, nézzétek meg akit érdekel.
Boldog hófordulót Suzannéknak! Telik nagyon az idő!
Mit vesztek karácsonyra a babáknak? Mi babakompon gondolkodunk.
Beneveztem magunkat a babavilag.com oldalra a baba-mama szépségversenyre. Megteszitek, hogy szavaztok ránk? Persze akkor, ha Ti, vagy más ismerősötök nem nevezett be :-))) Köszi!
Itt a link:
Suzann:Boldog hófordulót!
Ildikó:próbáljátok ki a Soducrem-et,mi azt használjuk és nagyon meg vagyunk elégedve vele!Sok mindenre jó!
Szia!
Mi jól vagyunk,csak az éjszakák nehezen telnek!7-8x-or is megébred,de csak felsír!Azt mondta a védőnő,hogy a foga!Bárcsak előbújna már nekünk is!Hogy aludtatok?
Ma kezdődött a Karácsonyi vásár nálunk,holnap ki is hozza apa a picit hozzám, kíváncsi vagyok hogy fog teszeni neki!
Hát igen, úgy telik az idő, hogy Én is alig veszem észre.
A fontosabb események meg ki vannak ragasztva a monitoromra, egyébként Nekem se menne. :))))
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Hogy aludtatok?
Hogy vagytok? Derekad?
Holnap lesztek hét hónaposak!!!!!!!!!
Boldog hófordulót Danikának!!!!!!!!!!!! :))))
Azóta nincs láz és a kedve is jó. A széklet hígabb és kiütéses lett a popója, pedig eddig még csak piros sem volt. Még a Bepanthen sem segít. Remélem a foga miatt van és minél hamarabb megmututja már magát, mert elég idegesítő ez a helyzet. :))
Ti hogy vagytok?
Szia!
ÉN már a születése után megbeszéltema dokival,hogy Melinek badatjuk a prevenárt. Azté
án jött hogy ingyenes lesz. a védőnő mindnekit felkeresett és alákellet írnia z igényőlapot. Az elsőnél 1 hónapja még aneki igényeltet kapta meg. De ma már azokéból vett el a dokink akiknek valami oknál kifolyólag mindenképpen járt volna. Mert az ÁNTSZ newm külte még meg az újjabb adagot. Állítólag 30-ig bármikor megjöhet majd. LEhet hogy nálatok is ez lehet!
Mi akkor rendeltük meg amikor a négy hós kötelező oltást kapta. Már eltelt két hónap.
De kicsit higabb a széklete a szokottnál.
Ti hogy vagytok?
Szia Ildi!
Bencének nem hígabb a széklete a szokásosnál? Mert akkor tényleg a fogacska a ludas.
Érdekes, hogy még mindig a Prevenarra vártok. Mi megrendeltük egyik hét csütörtökén, vagyis megbeszéltük a doktornővel, hogy kérjük, és következő hét hétfőn szóltak, hogy kedden mehetünk a szurira.