2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Ti hogy álltok a fogzással?
Már csak azért sem vállalnék be ilyet, mert nem tudok én annyira főzni. A kis családomnak elkotyvaszgatok, szerencsére megeszik. : D De másoknak nem tudom, hogy ízlene e. : )
: D Írni is akartam, hogy ugye tudod, hogy nálunk már este van.. : D
Egyébként meg sokan mondták már, hogy nem vagyok normális:DDD
Én is féltem nagyon, hogy nem fog menni. Meg hogy majd éjszaka kell csinálnom, mert nem hagynak a gyermekeim. De egész idö alatt azt mondogattam magamnak, hogy meg tudom csinálni, meg az elöretervezés segitett szerintem. Meg egyszer már megcsináltam Dávid szülinapjára, igaz akkor nem föztem ennyit, de akkor sütöttem is, meg akkor még csk nagy pocakom volt, de ha akkor ment, akkor gondoltam most is menni fog.
Késön kapcsoltam, hogy Te már az esti alvásról beszéltél, az enyémek meg akkor ébredtek a délutániból. Ezt teszi az idöeltolódás:)
Épp most olvastam a naplódat... Hát nem semmi főzőcskét csináltál 2 gyerek mellett! Én ilyen be sem mernék vállalni...
Nem már 3 éves kora óta nem alszik délben.
Az enyémek most ébredtek fel:( Kivételesen együtt aludtak:) Még a lányod is alszik délután?
Dedede! Az enyémek az igazak álmát alusszák már több, mint egy órája. : )
Csak most már te nem vagy itt...
Senkit nem hagy gépezni a csemetéje:(
6 órával kevesebb van nálunk, mint nálatok. Amikor Te felkeltél, és eltelt a fél napod már, én akkor kelek fel:)
Ma itt hálaadás volt, sütöttem pulykát. Ettem 2 falatot csak, hogy elmondhassam, hogy ettem belöle, utána pedig ettem a sütiket megállás nélkül. Attól félek, hogy nem tudok majd szoptatás után se leszokni róla, mert már édességfüggö leszek!:)
Nagggyon ismerős! : )
Amíg szoptattam, volt mire fogni. : ) Mindig azt mondtam a szoptatás miatt van erre szüksége a szervezetemnek. : ) Most már nem tudom mire fogni. : D Sajnos ez az oka annak, hogy a +8kilómból +10 lett... : ((((
Mennyi az időeltolódás nálatok?
Szerintetek normális, hogy én még mindig kivános vagyok, vagyis állandóan csak édességet akarok enni? Mindegy hogy mi az csak jó édes legyen!:) A rendes kaját csak kényszerböl tuszkolom le általában.
Hát akkor tényleg nem..:) Ott is éltem 9 hónapig még lánykoromban:)
Mi nem mentünk olyan messzire, mint ti. : )
Mi csak Németországig jöttünk... : D
Persze, hogy csatlakozhatsz!:) Neked is gratulálok a babádhoz!!!
Sziasztok!
Az én kisfiam június 22-én született, azért csatlakozhatok?
Igen, én vagyok az egyik számnövelő... : )
Azért is olvaslak, mert mi is külföldön élünk.
Szia egér!
Gratulálok Neked is a babádhoz!
Végre valaki jelzi, hogy olvassa a naplómat.:))) Mindig csak látom, hogy nö az olvasóim száma, de nem tudom kik azok.:)
Nálunk a múlt héten volt nyügi, két napig, akkor én se tudtam beletenni a járókába, akkor sehol nem volt Neki jó, csak nálam. Mellé szoktam ülni, úgy szoktunk "beszélgetni", csak az a baj, hogy elég sűrű a háló, nehezen lát ki.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy szült valaki a Péterfyben vagy a Bajcsiban?Ha igen mi a véleményetek róla?Vagy hallottatok róluk valamit?
Énis most fogok venni járókát, hogy abban tudjon lenni,csak ha nyűgös, muszály együtt aludnom vele az ágyon, s utána megszökni tőle. Ezt a járókánál nem tudom megtenni, ha meg már elaludt, nem rakom bele. Nem mintha sokat lenne nyügi, de ma mondjuk sok gyerek az, ő is.
Köszi, tényleg nagyon ügyes. Én már két hete vettem Neki járókát, a hagyományos hálósat, mert a kiságyban állandóan beakadt a keze, lába és a fejét is beverte. Így biztonságban tudom és ha dolgozom közben akkor is lát. :)
Szia Kismajacka!
Az én kisfiam július 11-én született. Van még egy 6éves nagylányom.
Már régóta olvasgatom a naplóidat, úgyhogy én már "ismerlek". : )
Kuszik, az nagyon jó!nagyon ügyes!az én fiam azt még nem tudja sajnos..
ha már elkezd forogni, akkor vigyázz. Hétfőn megtanulta, szombaton már le is gurult. Köszi, bár itt minden kisbaba nagyon ügyes!.
egy darabig én is azt hittem hogy olyankor éhes de rájöttem hogy csak játszik tetszik neki hogy ezt csinálja
Ti már nagyon sok mindent tudtok! Nagyon ügyesek vagytok, gratulálok!
Én is mindig rettegek, hogy lefordul az ágyról!
További ajánlott fórumok: