2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Mindem:DDD
És nagyon félek,hogy nem fogja Áron elfogadni!
Azért Péntektől kell mert addig tart még ki az anyatejcsi!Ugyanis nekem pótolnom kell az én tejcsimet 1 hós korától és eddig ezt anyatejjel pótoltam.Az orvos írta fel receptre,így nem kellett érte fizetnem!6 hós koráig hordtam egy csajszitól és sikerült felhalmoznom olyan mennyiséget ami eddig elég volt:)De a héten már elfogy a fagysztott készletem,így már tapszerrel kell majd pótolnom!
De azért szerencsére még nekem is van tejcsim,ami a reggeli és az esti szopikra még elég lesz:))
Sziasztok!
Bocsi, hogy belekotyogok ebbe a fórumba hisz az én kisfiam csak októberi. :)
A tápszer dologhoz csak annyit szólnék, hogy én kezdetektől mikróban melegítettem fel.
Az előzőleg felforralt vízben feloldom a tápszert. Van úgy, hogy etetés előtt már egy fél órával elkészítem és újramelegítem kajcsi előtt. Minden esetben összerázom melegítés után és ellenőrzöm, hogy milyen hőmérsékletű. Még baj sosem lett belőle.
Ha véleltlenül marad tápszer nem öntöm ki, hanem beteszem a hűtőbe és a következő etetésnél adom oda Daninak. A védőnő barátnőm szerint is ellehet tenni a tápszert a hűtőben a következő etetésig.
Így nem pazarlunk. Sok kell a tápiból és nem olcsó.
Pontosan mi érdekel a tápszerrel kapcsolatban?
Mért kell péntektől?
Sziasztok!
Ez a tápszeres dolog engem is érdekel csajszik!
Nemsokára nekünk is kell!Egész pontosan Péntektől lesz már rá szükségünk!
Sziasztok!
Nagyon szereti a gyerekeket, azért érezte olyan jól magát és sajnos nagy sok kisgyerekkel találkoztunk! :(
Holnap megint megyünk, meglesz az erdmény.
Mikróban amúgy sem lehet melegíteni az esetleges túl melegedés miatt,de ez minden dobozon rajta van.Meg én csak frisset adnék neki.Ha kellene inkább előbb felkelnék megcsinálni.
De ez én vagyok...
Én nem nézlek hülyének, mert mi olyannyira szeretnénk már, hogy nyáron akcióba is lépünk!:)
Egy kislány az álmunk a "nagyfiú" után!
Szia!
Én is akkor írattam tápszert, mikor éjjel 3-4-szer is felkelt, pedig ő már 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakát.
Nekem is először kevesebb let a tejem, majd sajnos el is ment...
Mi úgy jöttünk rá, hogy nem is hízott már.
Neked hízik rendesen? Mert ha igen, akkor nincs baj.
Kis drágaság!
Viktor is olyan jól érezte magát a kórházban, nevetgélt, dumálgatott!:) Nem tudták szerencsére, hol vannak...
Sziasztok!
Csatlakozunk a fogatlanokhoz:D Nálunk se hire, se hamva a fogaknak a nyügösségen és a kéz szájba tömésén kivül! És ez 2 napja egyre fokozottabban jelentkezik, ebédnél is üvöltésben törtünk ki mindkét nap, és csak hosszas nyugtatgatás után kezdödhetett újra az evés:(((
Kérdés: amikor meggyet adtatok, ha adtatok már, azt hogyan csináltátok???