2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Jó éjt, nekem meg soha nem marad ilyenkorra senki!:(((((
Nem nagyon akartok ti cseverészni velem, lányok!!!
Gyertek elő!!!!
Én már mondtam, hogy mennék!!!!
No, ne félj, küldök én neked tanulnivalót! Néhány oldalt bevállalsz a szakdogából? Az angollal úgysincs gondod!:)))
Nem, biztos,hogy nem csalás, csak éppen sokkal olcsóbban is hozzájuthatsz gyógynövényekhez és vitaminokhoz.
Én azért írtam, hogy lötty, mert én kifejezetten haragszom az aloésokra, egyrészt mindenkit be akarnak csábítani a hülye üzletükbe, másrészt kisgyerekes anyákat őrítenek meg a géljükkel, aminek az ára több tízezres nagyságrendű, és szegény h@lye anyuka megveszi, abból a kevés kis pénzéből...mert azt hiszi, hogy csak ÍGY marad egészséges a gyereke! Na ez benne a gusztustalan főleg! (van egy ismerősöm, aki a gyerekének pár hónapos korától(!!!!!) adja, a gyerek most 5 éves...) Gondolhatod, milyen immunrendszere lehet...meg hogy mennyi pénzt dobnak ki egy hónapban... ŐK TUDJÁK...
Örülök!!!
Persze, mint már előbb is írtam, komoly betegséggel én se játszanék!!!!
De, megszívja, és mivel ömlik belőle (gondolom), vagy kicsorgatja a szájából, vagy ellöki.
Nyilván, ha nagy gond lenne, persze én is adnék neki gyógyszert, én úgy értettem, hogy a megelőzés felesleges sok esetben, hiszen azért ritka a komoly betegség. Most lehet, hogy hülyének néztek, de az én környezetemben és családomban még soha senki nem volt beteg, remélem nem is lesz, tehát tőlem olyan távol áll ez az egész. Meg én úgy gondolom, hogy az emberek saját maguk betegítik meg magukat és környezetüket. No jó, most már befogom, nem akarom, hogy megutáljatok!:))
Ugyanez volt Noelnál is.Kb. 2 hete kezdődött ami most Árminnál.
Lassan akkor Ármin baba is fogacskás lesz:)))))
Gratulálunk Noel első fogacskájához!!:)
Nálunk még mindig semmi.Bár tegnap 3x kelt fel sírva a délutáni slvásból,éjszaka is felvolt óránként és ma dupla nyál adag van.És a nyelvével piszkálja az ínyét...Szerintetek?Már lassan esedékes lenne.Bár egyik barátnőm kislánya 11 hónapos volt amikor kijött az első foga:8
Akkor ma mindenki nyomi, én duplán.
Nekem is fáj a fejem, és Noel is a fogával küzd.
Az igen.Nagyon ügyes.
Én még bilit sem vettem.
Sziasztok.
Noel jobban van, már aludtunk az éjjel.
Kibújt az első fogacska:))))))))) Húrrrá
Visszaolvasok.
Erre nekem is rá kéne szoknom, mert ha kibontom tuti pisil, már ki kell takarítógépeznem az ágyat. :(
Viszont a védőnőm szerint ez a fejükben dől el, kb 2 éves korukban, tehát szerinte addig felesleges.