2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Pannának nagyon boldog hófordulót kívánunk! :)
halihó:))))Élvezzük az utolsó jó meleg napot.Holnaptól jön a hideg ismét.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Szia. Pici falatkákat adtam a kezébe, ő vette a szájába és adtam mellé a joghurtot hogy jobban csússzon. csak úgy nyelte. Nem fuldoklott!!!
Sziasztok!
Noel babus, gratulálunk a 2. fogacskához! :) Kittys majd meséld el hogy ízlett eki a levesből kivett zöldség!
Én méreteket nem tudok, szerdán megyünk méreszkedni! Kiváncsi vagyok rá már nagyon!
Nekem Ármin 9600g és 70cm
Tessék,mitttttt!Komolyan nem hiszem:)a kenyeret hogy???????
Sziasztok.
Nem tudok sokat jönni, mer apa itthon van és akkor nem szereti ha a gép előtt ülők:))
Végülis megértem, nem sokat találkozunk.
Egész reggel főzök:))
Noelnek kijött a második FOGA:)))))))))De tök jól viseli, épp, hogy egy kicsit nyügi volt.Édes pofa.
Hannának utólag is boldog hófordulót.
Képzeljétek holnaptól egész héten gyakorlaton leszek 8 órában.Reggel 6-tól 14 óráig.Fújjjj.
Apa egyedül lesz itthon a kisfiával!!!Kiváncsi leszek hogy fogja bírni:)Na most megtudja, hogy milyen gyereket nevelni:) Hihihi
És kaptam 200 eurót, hogy vásároljak be magamnak csini ruhákat.Na már rám is fér mit nem mondjak.
Húslevest csinálok, ma Noel abból fog kapni.Remélem nem lesz tőle semmi baja:))
Ebédre amúgy 1 üveg főzit eszik meg.
Noel is 8600 gr.
Suagi a herpesz elég fájdalmas dolog, nem irigyellek:((
Hirtelen ennyi.
Azért ha tudok jövők!!!
Panni vajas kenyeret reggelizett natúr joghurtal. Jót evett.
Sziasztok. Az egész felső ajkam tiszta herpesz. Még orrot se tudok normálisan fújni, anyira fáj. Nyűgös is vagyok ezért. A lány is nyűgi.
A mi éjszakánk kicsit nyugtalan volt, az ínye dagadt, szerintem ki fog jönni a foga.
Sziasztok, mindenkinek szép napot.
Mindenkinek szép vasárnapot kívánunk.
Hanna köszöni a sok köszöntést.Nagyon aranyosak vagytok.Az éjszaka csak egyszer szívattuk ki az orrát.
Hannának Boldog 8.hónapot kivánunk!
Dani és Moncsi!
Szió, megyek csucsuzni:)))
Most néztem a naplótokat,mozgalmas napotok volt,hazafelé gondolom kidölt:)Ja és van köztük egy hónap,addig mi is megnövünk bizti:)))
Mi is most voltunk,nyolchatvan.
Az igen,és tényleg nem is eszik sokat:)))
A mostani tanácsadáson 9810gramm volt:))
Roka:
HANNÁNAK BOLDOG 8. HÓFORDULÓT:)
Évke??Látod ezt??Ilyenkor meg általában én vagyok egyedül:(
:)))Akkor ma már azért evett:)
Nekünk kettő,de már nagyon várom a felsőket is:))Kijöhetne már!!!
További ajánlott fórumok: