2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
14hónap az szuper.:))Éppen jó időben sztem, ügyi vagy. Nálunk is születéskor két hétig nem volt tejem aztán most meg ez lett belőle.:)
Mikor ébred Máté? Nálunk Hubus ha nem ébresztem mert itt ülök, mint most elalszik 10-ig is, aztán este meg későn fél 11-kor alszik el, sajna.
Megyek is kelteni, mert erről Én is tehetek illetve csak Én.:(
A szopinak nálunk már 14 hónapos korban vége lett :((. Nem így terveztem, de sajnos egy betegség közbeszólt, és teljesen elapadt a tejcsi... :((
De annak örülök, hogy legalább tudtam szoptatni, mert Máté születésekor ez erősen kétséges volt.
Ma lusta vagyok, még pizsamában ülök itt.Főznöm nem kell végre.Noel cipőzik, az én magas sarkúimmal. Semmivel nem játszik, de semmivel. Már kezd idegesíteni, most például a teát locsolja ki a kanapéra, á kész.......
Másnak is van ilyen, hogy a játékokkal nem játszik???
Sziaí Kittys!
Néztem a Te képeidet is nagyon édes Noel!
a betűket úgy tudod negyítani, hogy vagy a jobb alsó sarokban van egy ilyen, hogy ...%, és azt beállítod úgy, ahogy Neked jó, vagy pedig a fejlécben a "nézet"nél "nagyítás". Nálunk is gyakran előfordulnak ilyen malőrök! :)))
Jó reggelt.
MinaLiza üdvözöllek nálunk :)
Csajok valaki tudja, hogy hogy tudom a betűket nagyítani?? Noel elnyomott valamit, és olyan pici lett minden, hogy még szemüveggel sem látom:(( Jájj nekem.
Jó testvérek, de Dani már tényleg nagyfiú, és szépen tud vigyázni az öcsire. Beszédileg Hubus is nagyon kevés érthető szót mondd, de be nem áll a szája.
Szoptatással hogy vagy, Hubus még este szopizik.
Tényleg szoptatós anyukák mi a helyzet szopi ügyben?:)
Szia! Köszönöm! :))))
Hát, igen, Máté folyton itt sündörög körülöttem:)), néha, ha kicsit nem figyelek oda, cunami jellegű felfordulást tud végezni a lakásban... A beszéd nálunk egyelőre még inkább halandzsa, néhány szót azért meg lehet érteni, pl a Gergőt majdnem tisztán kimondja, dadda=labda (ez a kedvenc játékszere, nagyon ügyesen bánik vele), és majdnem tisztán kimondja a "kérem" szót, de ezen kívül halandzsa... folyamatosan jár a kis szája, és mindent megért.
Most ebben a jó időben mi is sokat vagyunk kint, élvezik is nagyon a gyerkőcök, hogy szaladgálhatnak.
A te fiaid is nagyon helyesek. Jó testvérek? Nálunk kisebb harcoktól eltekintve, nagyon nagy szeretet van a fiúk között.
Helyesek a fiaid, nekem is kettő van.:)))
Mostanában eléggé gyéren vagyunk a jó idő miatt, de ha valami kérdésed van Valaki mindig előjön.:))
És Máté jó gyerek? Gondolom hagy nyugodtam olvasgatni főzni vásárolgatni.:) Na persze mindig láb alatt van gondolom.:) Sokat beszél már?
Sziasztok!
Eszter vagyok. Remélem, nem bánjátok, ha néha én jönnék közétek. Az én kisebb fiam 2007. július 20-án született, bár egy hónappal későbbre vártuk...
Szívesen beszélgetnék hasonló korú babák anyukáival.
Csajok! Nagyon jók a fotók, édesek ezak a gyerekek :)))
Zorcsival nem tudom mi van :(, - igazából pár éjjelt leszámítva - amióta ki tud mászni nem alszik/alszunk rendesen, minden éjjel csámborog átjön, van amikor már 1-kor van mikor 5-kor, de a lényeg, hogy úgy egyikünk se tud aludni, persze visszakisérem, lefektetem van mikor elalszik, de tegnap éjjel ezt 3-4x megcsinálta és csak sírt, ha rászóltam még jobban. Jönne a hátsó foga??? Adtam Neki végül fájdalomcsillapítót, de az sem változtatott semmin.
Sziasztok.Kittys végre vagytok rendesen:)))puszi nektek!
Jó kemény volt a hétvége,képzeljétek ma Micsi 11-14 16-ig aludt,na ennyire nem fáradt még ki soha.
Zorcsikával mi a helyzet,járkál vagy sír???
Szegénykém:(((
Husi szépek lettek a sütikéid.Huus annyira nagyfiú a kis kopasz fejével,nagyon jó neki szerintem.
Végre gép.:)) Jó strapás meló, de jó hogy ilyen jól megy a német, már csak egy jó bölcsi kéne.
Anyákok akiket érint május elején van beiratás a bölcsikbe. El ne felejtsük, mert különben nem veszik be, na persze ez a győri helyzet.
Nálunk a nappalok borzalmasak ha rájön a hoppáré.
Mi van Zórával ??
Vettem ma fényképezőt, végre :D
Majd csinálok most gyorsan pár képet.
A sógornőméknél dolgozok, ők tudtak csak nekem papírt csinálni.Így 1 évig muszáj náluk lennem, és csak utána kapom meg véglegesen a munkavállalásit.Éttermük van, ott vagyok pincérnő.
Sziasztok!
Nálunk is viszonylag nyugiba telt a húsvét :), ellenben az éjszakák borzalmassak :(
Áronnak boldogságos hófordulót :)
Szióka, vagy Guten Tag?:))
Mit dógozol, ilyen gyorsan? Gépet vegyél mááár, kössél valahova csomót!:))
Helló, jó reggelt.
Remélem mindenkinek nagyon jól telt a hétvégéje.
Mi csudajót kirándultunk, állatkerteztünk, grilleztünk, mindent együtt véve, jó volt.
Utólag is boldog hófordulót a fiuknak :))
Egyszerűen nem érek ide, de a héten nem dolgozok csak pénteken, így majd jövők.
Köszi.:)
Mi is mindenkinek kellemes nyuszizást, pihenést kívánunk még1x4:)
Husi Hubának utólag is,bocsi.Áronnak pedig mára nagyon boldog Hófordulót!
Csajocskák mindenekinek Jó nyuszizást,és jó pihenést:))
Sziasztok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!