2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Áron tápszert reggelizik!
Most tízórai lesz,gyümi:)
SZIA!
I MÁR 2HÓNAPOS KORÁTÓL FOGVA TÖRCSIVEL ALSZIK,MERT MINDIG MÁSZKÁL AZ ÁGYÁBAN.
SZIASZTOK!
MIT ADTOK REGGELIRE A BABÁKNAK?
Sziasztok!
Áron egy rüvidujjú badyba és egy hosszúujjú vékony rugiba alszik!De ma hajnalban levettem rőla a rugitúgy vettem észre melege van!Egy badyba ,csupi lábakkal aludt tovább és tök jól:))
Zsani szerintem tuti nem fázik,főleg,hogy nem kel fel éjszaka!Ha fázni ,akkor felébredne:)
SZIA ZS.ANI!
AMIKOR TAKROT HASZNÁLUNK AKKOR 2DB TÖRÖLKÖZŐVEL VAN LEFOGVA AZ OLDALÁNÁL ÉS ÍGY NEM TAKAROZIK KI
SZIASZTOK!
ESTI ALVÁSHOZ/AMI MOSTANÁBBA NEM SZOKOT LENNI MÉG NAPPAL SEM/VÉKONY RUGDALOZO ÉS HÁLOZSÁK.
Szia Zsuzsmó!
Ne aggódj, pont jó a gyerkőc. Én is úgy éreztem Hogy Huba kisebb mint az átlag, főleg amikor megnézegettem a többi nagyobb babócákat itt.
Aug 9.-én születtünk, 69centi most, és 8,5 kiló.
Fókamászással közlekedik, szépen ül, csak bkocsiba ül fel magától. Ja és még mindig nem hozott fogtündér kis fogacskát. Szóval mi akkorák vagyunk mint Kristóf.
Mi felnőttek sem vagyunk egyformák. Milyen unalmas is lenne.
Naptej ügyben én is 50faktorosra gondoltam.
Mianó öltözködés ügyben most hogy melegebb van, én is bizonytalan vagyok. Múltkor én is írtam gondomat, de senki nem reagált. :(
Huba rujjú badyba, meg vékony rugiba alszik. Éjjel sokszor kitakarózik, nem győzöm visszatakargatni,persze ha felébredek. A takarót is vékonyabbra cseréltem, bukón van az ablakunk éjjel, így is 23fok van. Most pár fokkal hűvösebbet mondtak.
Jó éjszakát mindenkinek!
Még egy kérdés:Nektek miben alszik most a gyerkőc?
Én már a pizsamarugit soknak találom,hiába vékony!!
A naptej:nagyon régen kutakodom,akarok már venni!Ma vettem,de én 30faktorosat!Azért gondoltam,hogy ez elég lesz,mert Áronnak irtó jó bőre van,nem is rikítóan fehér!Szerintetek elég??Igaz én is DM-eset vettem,de csak próbadobozzal,tudjátok amibe max.3 alkalomra való van!Akkor lehet,hogy nem is használom el!
Először gyógyszertárit akartam venni,de kiderült,hogy azt már nem gyártják!Vagy csak ez a dinka gyógyszerész mondta,mert lusta volt utánanézni!Na ezzel is futok még egy kört,megkérdezem máshol is!Nagyon igyekezni kell,mert ha ilyen idő lesz már mint ma...
Ja Zsuzsmó még azt akartam írni,hogy az átlag 1 éves testmagasság 74cm!
Úgyhogy egyáltalán nincs elmaradva:)
Sziaaaaa!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat:))
Ezzel én is ugyanígy vagyok!Ha egyszer nem,akkor nem!
Jajj,pedig annyira értik már,hogy mit jelent a nem szabad,de azért is megpróbálják még vagy 226-szor:))
A bolt közepén hisztizős nekem is rémálmom!!!
Sziasztok!
Zsuzsmó üdv köztünk,mostmár gyere gyakrabban:))
Szerintem ne aggódj,ahogy írtad is,szépen fejlődik,nagyon ügyes és cukipofi(meglestem), ez a lényeg:)Ha meg még ráadásul a pocit is szereti,az mégszuperebb:))
Az én fiam majdnem 2 hónappal idősebb,most kb. 80cm,Ő szerintem meg nagy baba,kb.másfél évesnek felel meg!
Nem vagyunk egyformák mi sem,ne izgulj:))
Sziasztok!
Látom a naptejről volt szó.Szerintem is fontos bekenni az ő vékonyka kis bőrüket,sajnos még én sem jutottam el odáig hogy vegyek,pedig tervezem egy ideje csak eddig nem tudtam,hogy milyet is kéne venni.Na mindegy holnap veszek egyet,azt hiszem valami Niveát vahy ilyesmit,de a Babe-t is dicsérik nagyon.
SZIASZTOK!
DM.BE VETTEM MA NAPTEJET 50FAKTOROST 1000FT VOLT AZT MONDTÁK SOKAN VISZIK AZT A FAJTÁT.
Szia Zsuzsmó!
Üdvözöllek Nálunk! :)))
Az én lányom 10 hónapos és talán 7,5 kg, kb. 4 hónapja lassan megy a súlya bár rengeteget eszik (emelett rengeteget mozogott mindig).
Vérvételen is voltunk, vashiánya van, arra szedünk cseppeket. Én is rengeteget aggódom miatta, de azt gondolom ez alkati dolog is.
Köszönöm, megnyugtattatok.
Ti milyen napvédőt használtok?
Sziasztok,már én is nézegettem a naptejeket,hát sok a választék egészen az 1000 ft-os baby-lovetól a garnier 3000 ft-ig.Én mindig az arany középutat szoktam választani.A lényeg 50 faktor!!!
Zsuzsmónak üzenem, hogy nincs elmaradva a súlyfejlődése a kisfiánál.Percentil táblázatban néztem,ideális.
SZIA!
NEKEM ÍRTAD?MA MÁR VÁGTAM IS A HAJÁBÓL,MERT A SZEMÉBE VOLT MÁR.DOKTORNŐNK NÉZTE A SÚLYÁT ÉS MEGFELELŐ.
Sziasztok!
Tegnap hazaérkeztünk! : ) Tök jól éreztük magunkat, szerencsére nagyon jó időt sikerült kifognunk. Még strandolni is tudtunk. : )
Hogy vagytok??? Még nem tudtam visszaolvasni...