2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Ez jó:)))))tényleg?Én ugyan nem bírom,de nyomom amióta az ezem tudom IMÁDOM csak viszket tőle a szájpadlásom:))))))
Ugy, hogy kell e a gyerekeknek tejet inni? Én ugy tudom nem nagyon ajánlják egy éves kor után se.
Bevallom én a tejet innivalóként soha nem ittam, vagy ha igen arra nem emlékszem :)
Hogy-hogy csak be kell valamikor?Vagy ,hogy érted ezt?
Egyáltalán muszáj bevezetni a tejet???
Régen, csak kukoricás kenyeret vettünk (hú, jó régen:)), nagyon finom volt. Azóta már láttam vmelyik boltba kiírva, de nem volt, bár jobban belegondolva biztos felesben csinálják búzaliszttel :(
Láttál már,de hülye vagyok persze ha finom:)))
Néha adok én is,de rettegek sajna.Van valami vérvétel amit egy évesen megcsinálnak és kimutatja a hajlamot,hogy amire allergiás lehet.Nekünk erre vissza is kell menni,tudod mert a korán voltunk.....ja és HA tápit is kell min októberig inni.A tejet a nyári babáknak csak akkor ajánlják bevezetni.Most voltunk a kórházba Solyomnál egy hete.Szóval ezért kardoskodok a kaja mellett.Sok rémtörténetet mesélt:((((
Vettem babakekszet, az is glutén tartalmú :( és már adtam kiflit, nagyon keveset csak pici falatokat.
Olyan jó lenne, ha végre valahol találnék kukoricás kiflit :), az nem glutén és finom is.
Anyám is adott Milánnak és kiköpte,egyszer kétszer és aztán bőszen mesélte,hogy mégis megjött a kedve és csak megette:(((húú nagyon mérges voltam.Örülj neki,és ne is próbálgasd nehogy rákapjon:))))
Én azért merek neki kenyeret adni, na azt sem egy egész szelettel :)) mert a glutén tartalmú dolgokat ehetik már 8-9 hós koruktól.
Ha el akarom érni, hogy 1 évesen egyen mindent akkor lassan el kell kezdeni mindent.
Igen, így van.
Csak azért irtam, hogy válogat, mert én már adtam neki csokit kostolás képpen és nem kell neki, kiköpi. Tehát nem minden gyerek szereti a csokit.
Meg nem is kéri, kóstoltattam vele, de elutasítja.
Annyi nincs hogy eltegyem. De utánna olvastam, ez az idő még belefér, ha nem apad el, akkor hormon gysz.
Nem ez nem kötöszködés, csak nézeteket váltunk, beszélgetünk.
Megyek, Panna felébredt. Adok neki uzsira vajat csokival, zsíroskennyérrel, kakaóval..:))))
Na nem. Vaníliás krémtúrót kap.
De akkor miért nem adja azt neki?
Ez komoly????Az orvos mit mondott,ez rossz nem??
Vagy elteszed?
Hébe hóba nálam nem hetente 3x van:DD
Na jó tényleg nem kötöszködni akarunk.
Igen igen ezért,óvatosan a kenyérrel is,nekem ez a parám mint Miánónak a tej:)))))))
Azért,mert nem pöttyös másnapra még nem jelent semmit.Mire ledarálja a bélbolyhokat HÁROM ÉVESEK csak akkor mutatják ki.........szóval ráérnek mindennel.Bár emiatt a kenyérpara miatt már anyámmal is megütköztem:(((((
Zóra zsemlét enne :), már kitaláltam :))), de még nem ajánlottam fel lehetőségként.
Mondom csak pl. volt. Panni imádja a parajt, a sóskát és minden főzeléket. Hál Istennek.
Mivel jól eszik, és változatosan, ezért merem adni neki a csokit is hébe, hóba. Nem az a főtápláléka, de az is beletartozik a vegyes táplálkozásba.
Mi van ha Noel pacalt enne:)))))sose találod ki hihihi.Amig nem mondja.
Jó de a te álltalad adott lehetőségek között válogat,nem??
ÓÓÓÓ nemánnnnnn nem erről van szó!Akkor az orvosok beszélhetnek akármit????Valami kis mettől-meddignek csak kellene lenni-e nem.Ilyen alapon minek az osztály ha az én gyerekem lassabb majd én döntök?
És azt mondják, az első év a legfontosabb :)
Ebben is igazad van,én is ezt akartam írni.
Gondolom te a paraj után egyből kenyérrel próbálkoztál:))
Igen válogathat a gyerek,de csak abból tud,amivel mi megkínáljuk.
További ajánlott fórumok: