2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Drága Milusnak és Emesének boldog 11.hófordulót kívánunk.:)
Dupla szülinap lesz!:)))
Jó reggelt!
Boldog hófordulót kívánunk Milánnak, Árminnak és Emesének! :)))
Megyünk tanácsadásra, teljesen görcsbe a gyomrom
:(
Sziasztok
Én tegnap Hannát már csak egykis rövidúhúba tetem le aludni betakarni egész éjfélig nemtakartambe mert 27 fok volt aztán felébredt leizadtan kinyitottam az ablakokat így jött végre levegő és csak a combját takartam be (lerúgta) így elég türhetően tudtunk aludni.
A napra egyálltalán nem megyünk reggel 8-kor bevásárlás aztán majd csak 4-körül ki az udvarra pancsizni.Én nembírom a meleget és a lány is nyűgös tölle, meg agyon nagyon ártalmas a nap mást sem hallani a tv-be.
Épp tegnap beszéltük hogy a keresztelő után nemis hívjuk csak 3-ra a vendégeket vissza ugyanis kint fogunk enni, és hát kinek lenne kedve délbe odakint enni - beszélgetni.
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonjuk a koszonteseket!!!:D Hat igen a kovetkezo mar a torta lesz... jaj... el sem hiszem...
Arminnak boldog 10. hofordulot, Milannak es Mesinek pedig boldog 11-diket kivanunk!!! Ott is jon a torta mindjart:D
Jut eszembe milyen tortat fogtok csinalni, venni???
Minden reszemrol elmaradt szulinaposnak, nevnaposnak sok boldogsagot kivanok!!!
Aniko! Nektek pedig gratulalok az eljegyzeshez!!!!
Eger! Teljesen jogos a hianyerzeted... vagy hogy is mondjam ezt... de nalam sajnos a lustasag nagy ur:((( Mire megirom a naplokat, visszaolvasok, mindig kidoglok:((( Szegyenlem is magamat! Most naploiras elott jottem gyorsan, hogy biztosan irjak....
Nálunk is 26-27 fok van. Rujju badyba alszik meg kis zokniba. És csak a hasát takarom le vékony takaróval. Ami persze rövid ideig van rajta.:)
Nálatok van zokni éjjel a picin, vagy pucér a talpacska?
Szerintem ne izgulj!Ebben a melegben már nem fog éjszaka sem fázni:))
Nekem Áronon csak egy bady van éjszaka,se takaró semmi más!Ha esetleg jobban lehül az idő,akkor is csak térdig,vagy combig takarom be,de az sem biztos,hogy rajtamarad:))
Sziasztok!
Ma mi is épp délben voltunk a városba:((Sajna így jött:((
Viszont ha tehetem én sem viszem ki 11-15-ig!
ALLICS,kérlek ne haragudj azért amit most mondani fogok,tényleg a Te dolgod,úgy csinálod ahogy akarod,de egy kicsit felelőtlen ha legnagyobb melegben vagytok kinnt,még akkor is ha árnyékban!!NEM SZABAD,NAGYON VESZÉLYES!!!Lehet neked már nem számít,de nekik még annyira kis finom bőrük van:)Ehhez is ugyanúgy kellene hozzáállni mint az etetéshez!Márpedig azt Te nagyon elővigyázatosan csinálod,ami tiszteletre méltó is:))És bizony a nyaralást is hozzájuk igazodva kell megszervezni:))
Mégegyszer bocsi,nem bántásnak szántam!!!
A gyerek jövője az kint lenne. A keresztapja az összes vagyonát már most ráiratta, ami nem kevés. Nekik nem lehet gyerekük. Így Noel az örökös.
Ha magyarba maradunk, akkor már oviba fog németet tanulni, majd kéttannyelvű suliba akarom.
Ha meg ki megyünk akkor meg tuti.
Igen, igen, nehéz a döntés. De azért az nem olyan nagy távolság, 5-6 óra az út, bármikor jöhetnétek a mamához, meg ő is mehetne hozzátok nem????
Na mindegy is, tényleg nehéz döntés. Szerintem hallgas a szívedre, ill. a gyerek jövőjére.
Akkor Noelnek meg kell hamar tanulnia németül! :))))
Szívesen válaszolok, ha magán ügy lenne akkor nem is írnék róla.
Hát most úgy van, hogy "meglátjuk".
Mennék is meg nem is. A megélhetés kint sokkal jobb. A fizetés 3x több , és az élet ugyanannyiba kerül mint itt. Sőt talán még olcsóbb is.
Novemberig eldől mi lesz. Csak anyukámat nem szívesen hagyom itt. A németet is beszélem szinte perfektül tehát akadály nem lenn, csak az én hülye agyam. Ha azt mondanám Lajosnak, hogy maradunk, akkor maradnánk. Rajtam függ minden.
Nehéz döntés előtt állok.
Olvastam a naplódat. Novemberig maradtok kint. Aztán hazajöttök, vagy gondolkodtok a kintmaradáson??
Bocsi ha indiszkrét vagyok, nem kell válaszolni, ha nem akarsz.
Ma már én is csak egy rövidujjú badyt adtam rá. DE még nem takartam be, mert 27 fok van nála.
Takarónak egy új kifogót fogtam be. Az tök jó, átengedi a levegőt. Tudjátok ez olyan mint a pelenka :)) Na jó biztos tudjátok :-) Hihihi
Nálunk úgy volt, kibújt és akkor már ment az éjszakai alvás :)))
Viszont nappal se akkor se máskor :((((( mit csináljak, pedig van napirenünk, mükődik is az alvásokat kivéve??????
Ugyan így voltunk mi is. Tudod.
De már ismét az ágyában alszik, és nem szokott át hozzám :)) De nem volt energiám annyit kiugrálni hozzá, így muszály voltam magam mellé kivenni. De csak pár nap volt az egész, v. ha éppen jön a foga.