2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Tegnap 2, ma még semmi. Én jana baby-t adok, forralás nélkül.
Én vagy szenkirályit adok forralás nélkül, vagy forralt csapvizet. Párszor már adtam neki sima csapvizet is, nem lett baja, de azért inkább mellőzőm, nagyon klóros.
Te Allics az ételallergiától nem is fog prüsszögni:))))vidd el!
Az is kiderül,hogy Milicsnek tényleg a forralatlan ásványvíztől van sok tojata:))tegnap felfőztem ismét és képzeljétek 1 tojat volt csak:))))Ti főzitek még a vizet???????
Verka tojat????
Ja már most tényleg nem tudom,hogy ezek mitől is lehetnek.De a védőnő azt mondta ezek szúnyogcsípések,de benne meg nem bízok meg:(
ÁÁ,még megvannak.Most már azt olvastam,hogy allergia miatt is lehetnek szúnyogcsípésre hasonló csípések.Most vigyem el a dokihoz és kérjünk egy allergia tesztet?Nem folyik az orra,nem tüsszög...És csak néhány pötty.
Nekem meg ebéd kellene:))))apa 1-kor jön:)))
Persze pórszívózni kéne...
Szia:)))) Képzeld Zorcsi alszik!!! :))) És délután is! Jaj, nem akarom elkiabálni!
Sztok!
Ezek az apukák, ne a gépet nyomjuk, hanem...:))
Allics, én is garatulálok a fgacskához! :))
A csípések múlnak??
Szió:)))Ez jóóóóó,nagyon:)))
Sziasztok!
Apa engem is cseszeget, most hogy 2 napig nem volt net, figyelnem kellett, hogy ugyanolyan rendetlenség legyen mint máskor :))), ja és passziánszoztam sokat!
Milics,most jó passzban van,rengeteget bíbelődik kicsi dolgokkal tesz ,ezt-azt ide-oda :)))na így kicsit most több az idő szusszanásra.
Majd Ármó is lenyugszik:))) neki még most újdonság minden.Nem?Emlékszel nemrég mi is így kivoltunk,én 8-kor aludtam:)))))
Ki az?
Nekem is vannak "kedvenceim".
Na igen én november óta vagyok itt a Hoxán kezdetben én is éjjel nappal nyomtam,milyest volt egy kis szabadidőm.És bizony volt olyan is,hogy itt ragadtam este vagy akár másnap hajnalig is.Apa ezt már megelégelte és nem szépen kérte,hogy korlátozzam magam:(
Aztán Ármó is egyre több odafigyelést igényel és bizony sokszor fáradok el estére:(
Nemmmm nem itt a fórumon történt,csak a hoxán:))egy olyan csaj akit olvasok és a naplójában........ó hosszú nem bírom az ilyesmit.Nem akartam írni,csak napok óta cse...t:))))))
óóóó akkor az rengeteg,jó hogy nem akar nappal aludni,délután ikor is fekszik????
Palacsinta az utolsó napló bejegyzésedet nem értem,lemaradtam valamiről?Vagy nem is tartozik rám/ránk?
apa panaszkodik,hogy amig 11ig ithol van mellözem már ezt a sz@r gépezést.:):(
Jöttem volna,csak apával megbeszéltük,hogy amikor Miskolcon vagyok Milivel inkább akkor nyomjam:)))
7kor kicsit felébredt a foga miatt és 10kor ébredt,amugy máskor is csak annyira ébred,h fogát bekenem
Tényleg jól belehúzott:))))))
Én mostanában már egyáltalán nem vagyok este.
1.elfáradok
2.tvzek
3.apával foglalkozom:)
Most ébredt 10kor vagy már felvolt és már le is tudta a délelőtti alvást?
Na én kész voltam amikor hajnal 4kor keltünk ma:((
Muszáj Mildibé tápot vennem,mert csóri éhes másmilyentől:(
További ajánlott fórumok: