2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Én aggódok mindig, hogy miért nincs lehet-e valami oka, tegnap is kérdeztem. Azt mondta drnéni hogy vastag az ínfala, és már alul eléggé puklis, most márcsak lesz valami. Szóval megnyugatatott hogy nem kell proitézis.:)
Daninak is későn jöttek, de ennyire azért nem.
Amúgy a calsimuscli amit most szedünk, arra is jó drnéni szerint.
Husom!
Amúgy a dokitok nem mondott semmit,hogy még Hubának nincs foga.Nálunk úgy tudom,hogy ilyenkor már elküldenek gyerekfogorvoshoz,mert lehet,hogy valamilyen háttere van,hogy nincs fogacska.Mit tudom én vastag az íne meg ilyenek...
Én azt hiszem a jövő évre napolom el az ilyesmit
:((
Sziasztok!!
Remélem mindenki jól van,rég jártam erre.
A kajáról jut eszembe:van valakinek egy jól bevát lekváros bukta recptje?Egyszer rég könnyelmű kijelentést tettem unokatesómnak,aki nemrég szült,és most süthetem neki..még sosem csináltam.
Más:milyen olcsóbb kategóriájú anyatejtároló zacsi van?Én m@delát használtam,az elég húzós árú volt..
Sziasztok,beugrottam egy kicsit,aztán irány a fodrászat,tök jó!:-DD De sajna a holnapi kozmetika elnapolva,majd jövő héten vmikor:-((
Mi éjszaka csak 1x voltunk fent,hála.
Nálunk is elég szontyi az idő,de péntektől 18 fokot mond.
Szia!
Engem érdekelnének a gyakorlatok. Van itthon fitnesslabdám... : ) Vagy a neten lehet találni gyakorlatokat??
Én mákkal kérem!!! : ))))
A receptet elküldenéd nekem???? : )) Én mákkal szoktam csinálni, de csak én vagyok odáig annyira a mákért... : ( A kakaós-fahéjas biztos bejönne mindenkinek! : )
Jó reggelt! : ))
Nálunk még mindig szar az idő? Be van borulva... : ( Hogy merjek így elindulni Jonival? : (
Amióta megkezdődött a suli, azóta Joni reggel még visszaalszik. Fél7-től fél8-ig ébren van, aztán csucsu. Ma is 10-kor keltünk! : ) Egy szavam sem lehet!!!! : ))) Persze nekem nem kellene visszafeküdni......de este nem vagyok képes időben lefeküdni.... : (
Hol is lakik anyukád,pedig mondtad:(???
Megírtam a 14 hós összesítést és elszállt.............................áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Sziasztok!
Ha Ármint sikerül elaltatnom majd jövök.Egyenlőre még hallom őt a kiságyból.
Mi sokszor felvoltunk az éjjel,de már kezdem megszokni...
Mi is jól aludtunk :), ébredés nélkül.
Ma itthon takarítok, este megyünk az anyukámhoz, ott is alszunk, reggel vásárlás lesz, aztán jövünk haza.
SZIA!
este csak egyszer ébredt.Én ma körmöshőz megyek:))a gépen már mindent nyomogattam,de semmi:((