2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Szép jó estét mindenkinek! : )))
Joni már alszik. Szegény kikészült ma, habár nem volt olyan vészes, mint tegnap... A rágófogak észrevétlenül kibújtak, azt hittem a szemfogakkal sem lesz gond... Én kis naív! : D
A "bugyis" pelust mi is kipróbáltuk, ill. még van belőle. Ez pampers, de nem tetszik, mert olyan vastag és kemény... : ( Más márkát meg nem visel el Joni popsija...legalábbis a normál pelusokból próbálkoztam többfajtával is, de mindegyiktől kipirosodott egy idő után a popója.
Ui: fogom folytatni a naplónkat!!! Csak néha menteni szoktam (ez a 3. napló: )), nehogy eltűnjön!
ROSSMANNOS NEKÜNK BEVÁLT,DE A LIBEROT IS HASZNÁLJUK
Érezzétek jól magatokat :)
Sziasztok Anyukák! Elmegyünk az anyukámhoz, holnap este jövök, pusz.
Ebből is látni,hogy minden gyerek más,mindegyiknek más pelenka jön be.
Próbáltam már én is a DM-es pelenkát, de állandóan átázott a lány. Egybe összeáll középen az anyag, nekem nem jött be, vagyis Panninak, így marad éjjel nappal is a libero.
Mi már több mint 1 hónapja 5. liberot használunk, a 4-es vágta a combiját. Űgy látom ebben jobban is érzi magát.
Szia Egér!nagyon megijesztettél minket tegnap.Itt aggódtunk,hogy mi lehet Veled!most már hol olvashatunk Rólatok?
Nekünk meg csak az jön be,egész éjszaka kibírja neki.Bár nálunk liberó nincs,és Dm drogéria sincsen:(((de ez eddig bejött nem volt vele probléma,főleg amióta gumis az oldala.
Szia!
Akkor már nem is olvashatjuk a naplótokat?:((
Baromi drága :((( A liberos főleg.
A babylove-os bugyisat még nem vettem, mert az csak 10kg-tól van, ha jól tudom.
Legközelebb én is veszek sima babylove-ot próbának.
Szia! Már bíz aggódtunk kollektív érted, értetek!
Eztán nem is olvashatunk Rólatok???
Szegény Joni :(, Neki is a szemfogak a következőek.
Na végre, azt hittük eltűntél :)))
A tesco-s gumis hátul ha jól tudom.De a Dm-es az oldalt gumis.Minden méretben már oldalt gumis.
És ahogy Allics is irtam nem éri meg bugyipelenkát venni.Ma megnéztem és abból 20 db annyiba kerül kb mint a babylove-ból 42db.
Sziasztok!
Ne aggódjatok, nem tűntem el!!!! : )))))) Csak a naplómat töröltem, mert elmentettem a privát naplónkba. : )
Joni is fogzik ezerrel... nem tudom, mennyi fogacska jön most egyszerre. Este felsír, nappal nyűgi...
Én is erről beszélek,de az régen gumis volt hátul!Vagy rosszul emlékszem?Vagy a méretek nem egyformák?
Akkor nem egyről beszélünk!
Annak az oldala gumis, és jobb mintha hátul lenne gumis.Pont a tépőzárnál gumis,nagyon jó.Annyira lehet meghúzni amennyire akarod.Ez a Dm-es Babalove.
Kiskorában én is használtam, akkor nem volt gumis hátul és mindig nyakig kakis volt :(
Én úgy tudom gumis!Mikor pici volt Áron akkor egyszer kipróbáltam.
Én is kiakarom, de annak azt hiszem nem gumis a hátulja, és majdnem annyimint a liberó.
mI IS 4-ES LIBEROT HASZNÁLUNK.Most meg szeretném kipróbálni a dm-est,hátha....
Györi édes Zabfalat, nagy élelmiszerekben bizti kapsz, a kekszeknél van.
Én is libero 4-est használom, semmi más nem jó, nem is értem??? A lila tescos-tól meg még pöttyös is lett a popsija :(
Nem jó nekünk sem:)de a zenebölcsi szuper volt,majd megyünk ám:)))))
Amúgy mindig ott sétálunk körbe ahol összefutottunk:)
Ok.De nem hiszem hogy 3-ig Áron felébred:((Sehogy nem jön össze:(Hova mentek sétálni?Hátha mégis!
Igen nyáron én is szerettem, most viszont azért jobb a sima mert nem kell levenni a harisnyát róla minden egyes pelenka cserénél.A bugyisnál meg le kell öltöztetni:((
További ajánlott fórumok: