2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
először is Husom nagyon csini vagy.Büszke lehetsz már így is magadra:))
Másodszor kibújt a 14. és a 15.fogunk is:)
Hát igen, néha sajna ez is hozzátartozik a gyerekekhez, mármint a nem kívánt foltok.
Én általában valami jó erős szagú tisztíszerrel sikálom ki, nálam az ajax ami bevált, és hát nem volt még vele eddig gond. Mondjuk nálunk nagyon kevés a szőnyeg, és hát padlórol ez a művelet egyszerűbben megy. De más szőnyegesebb talán jobb tippet ad.
De lehet hogy ki kell dobni? :(
Köszi a gratulát.:o)
Sziasztok!!!
Allics! Husom! Nem vagytok semmik!!!! Gratula Nektek! Egy kis kitartást küldhetnétek ide is!!!
A kis betegeknek mi is jobbulást kivánunk!!!
Más, egy kicsit "undoritó" téma (bocsi mindenkitől!!!): szerintetek mivel tudom a padlószőnyegből kiszedni a hányás szagot??? (bocs még egyszer!) Már 3-szor kisikáltam szőnyegtisztitóval, a folt már nem látszik, de szag még van:((((( Befújtam illatósitóval, de szerintem még rosszabb lett a kevert szag:((((
Hannának nagyon édi-bédi antennácskái vannak.:)
Mikortól megy bölcsibe?
Remélem elmúlik nálatok is a hasmenés.:(
:))))Ez jó!!
Akkor én mit rinyálom,nagyink remek.........csak nagyon igyekszik,már az is baj,minden baj mi:))))drága PalcsintaKriszta:)))))
HUSOM,AZTAAAAAA...
Csini vagy nagyon:))
Bruhahahahaaa,anyóstéma,na erről tudnék írni:((
Én nem hogy az idén,de a gyerek 1.szülinapja óta nem láttam!Bezzeg ha kínja van tud telefonálni,de már Atti is átlát rajta:(
Nekem jó évem van, még az idén nem láttam :)))
Az ok, hogy rám nem kiváncsi, de az unokájára sem :(((, pedig 500m-re lakik.
Ja, de arra odafigyel, hogy mióta tudja, hogy fogyózok, hetente 2x tuti küld süteményt, meg kifőtt tésztát.
Amikor szoptattam hetente 2x küldött káposztásat, mióta nem szoptatok a piacon veszem a káposztát.
De lehet nem direkt van...na jó, hanyagolom ezt a témát.
Nincs velük baj,csak annyira feszeng,és úgy igyekszik mindig,hogy rám ragad a hangulata.
Nagyon rendes,mindig megpakol mindennel:)))nesze neked fogyás.................
Sziasztok kicsit eltüntem. Suagi Pannájának utólagosan is boldog 18.hófordulót!!
Pénteken,szombaton anyukáméknál voltam ,igaz ott is van(már)net,de nem volt időm írogatni.Tegnap szánkózni voltunk a Mátrába ma meg fogdoki:-DD
Húúúú, gondoltam is rátok ma, Zorcsi próbálta, de még nőni kell neki :))))
Sokat nőhetett Milus mióta nem láttuk.
Alszik-alszik, lehetne több is!
Anyóst várok,de olyan gyomorideggel vááááááá----------------------------------------------------
Szeretem őt,mert szeretni.....trá-lá-lá:)))
Este lesz valaki,ismét társadalmi életet élek:)))