Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2006. őszi gyerekek szülei! Ti milyen problémákkal küzdötök éppen most?( dackorszak, hiszti, feleselés, csúnya szavak, stb.) fórum

2006. őszi gyerekek szülei! Ti milyen problémákkal küzdötök éppen most?( dackorszak, hiszti, feleselés, csúnya szavak, stb.) (beszélgetős fórum)


2009. júl. 30. 21:28

Sziasztok!

Az én kislányom október 2-án lesz 3 éves. Nappalra már egy éve szobatiszta, az éjszakai pelusról most kezdünk leszokni. Már nem akarja felvenni, viszont olyan mélyen alszik, hogy nem mindig ébred fel, ha pisilnie kell, így éjfél körül ébresztenem kell.

Hisztizni szokott, de szerencsére nem sokáig tart, elég könnyű leszerelni:-)

2009. júl. 30. 12:59

Sziasztok!

Az én kislányom október 25.-én lesz 3 éves és egész jól haladtunk a szobatisztasággal addig,amíg megszületett a tesója most márciusba.

Utána folyamatosan bepisilt,volt olyan,hogy be is kakilt,aztán rendeződtünk,most ott tartunk,hogy néha becsurog egy csepp erejéig,kakilni mindig szól és az éjszakák is pelus nélkül telnek már:)

Hiszti,dac nálunk is van.Azt szeretné,ha mindíg az lenne,amit ő AKAR!:)

2009. júl. 9. 13:46

Sziasztok!


Az én kisfiam,Peti szeptember 15-én lesz 3 éves. Most már napközben szobatiszta. Ügyesen megy a wc-re(nagyra, vagy a bilire és minden sikerül, néha le is húzza, kezet mos stb.:)

Dackorszak tombol nálunk is. Néha van feleselés is:S Szerencsére a csúnya beszéd még elkerült minket eddig.

Sőt, mostanában bocsánatot kér, ha valami rosszat csinál, vagy csak pl. rálép véletlenül a lábamra. Olyan édes, ahogy mondja: Bodzsi-vagy valami ilyesmi. A beszéd még alakulóban. Mondatokban is beszél, de néha nem mondja még ki a szavak végét.


Most röviden ennyi jutott eszembe. Ha gondoljátok írjatok!:) Ha tudok, én is írok. Ritkán van időm, mert van még egy kislányom, aki most 10 hónapos:)

2009. júl. 1. 14:53
higa=huga
2009. júl. 1. 14:52

Sziasztok,

bár az én kisfiam márciusi,szerinte mi vezetjük a még mindíg pelenkába pisilünk rekordot. Két éves kora óta szépen beszél,tudna szólni,ha dolga lenne a wc-n,de nem teszi. Hallani sem akar róla. Más gondunk nincs. Mindig egyedül aludt el,éjszaka 12 óra,délután 2. Szerencsére a higa is ezt csinálja. Mármint az alvást. Most vele próbálom a szobatisztaságot.

14. gerduska (válaszként erre: 13. - Ritamoto)
2009. júl. 1. 13:05
szia,,,..most lehet kinevetsz,de nálunk a Patrik elsö csunya szava amit megjegyzett az a hü..e pi..a volt..ugy szokott le róla,hogy folyamatosan mondattuk vele..:D vagyis ugy hogy ha olyan haver jött,mindig mondtuk:Patrik hogy kell csunyán beszélni?..és akkor mondta..kb 2hét alatt megunta igy a hü..e pi..ázást..:D
2009. júl. 1. 08:01

Nekem most a legnagyobb probléma a csúnya szavak vagy nem odaillő szavak vég nélküli használata.

Már kezdek attól féni, hogy ez valami betegség( olvastam a tourett szindrómáról-remélem ez nem az)

Unalmában, játék közben, ha rászólok valamiért, direkt a bosszantásomra mondja őket.Pedig nem nevetünk rajta, mindíg elmondjuk, hogy ezt nem illik, próbáltuk már érte büntetni, vagy próbáltunk úgy tenni, mintha meg se hallanánk, de hiába , akkor is mondja.

Ja, és mi nem is beszélünk csúnyán, de neki elég 1x meghallnai valahol, és rögtön megérzi egy mondatból, hogy melyik benne csúnya szó.És akkor nincs megállás... :-(((

Mit tanácsoltok?

12. 36662af67d (válaszként erre: 10. - Dencsikné)
2009. júl. 1. 00:54
Az enyém is csak úgy alszik el ha fogom a kezét vagy simizem a fejét. Pár napja próbálom leszoktatni róla. Jól haladunk, nem volt hiszti és a szobából sem jött ki. Régebben is próbáltam már, hogy nem "altatom", de akkor vagy folyton kimászkált, vagy felkapcsolta a villanyt és nekiállt játszani. Most viszont ha nehezen is, de elalszik egyedül.
2009. júl. 1. 00:45

Sziasztok!

Kisfiam szeptemberben lesz 3. Szobatisztasággal, ágytisztasággal nincs gond. Dackorszakon lassan túl vagyunk,(várom a következőt!:) néha egy kis hiszti, akaratosság, rosszalkodás. Jól eszik, jól alszik. Eleven, imádja a gyerekeket. Nálunk a beszéddel van némi gond. Mondatokat még nem mond (kivéve ha feleselni kell anyuval:D)

Nagyon nehezen érthető a beszéde, bár tud kristálytisztán is beszélni csak valamiért még nem akar. De ebben is fejlődünk lassan, napról-napra.

2009. jún. 30. 22:28

Sziasztok.

Mi decemberiek vagyunk, szobatisztaság kipipálva. Betöltöttük a 2 évet, rá egy hónapra nem kellett a pelus, egy szerűen nem akarta felvenni. Hál istennek. A déli pelussal viszont hadilábon állunk, mert másfél hónapja próbáltunk leszokni, volt egy teljes hét hogy nem pisilt be, aztán most ott tartunk, hogy pelust kér.

Nálunk sajnos az egyedül alvás nem megy.

Fogja a kezem és nem akarja elengedni.

Hiszti és feleselés(szigorúan csak utánam) az van. Hiszti annyira talán már nem, de szájalni azt tud.

Most már van hogy órákat eljátszik egyedül, mese mellett.

9. gerduska (válaszként erre: 6. - Ritamoto)
2009. jún. 30. 20:23
remélem nálunk is ez lesz..most sincs rajta pelus...
8. gerduska (válaszként erre: 7. - Rdikrek)
2009. jún. 30. 20:23

jajj de gyönyörüüek...

nekem 3fiam van,de már az elsönél is kislányt szerettem volna..:)

nálunk folyton a nagyot piszkálja patrik.pörög egész nap..

2009. jún. 30. 19:54

Sziasztok!

Ikerlányaim októberiek.Kb.két hónapja szobatiszták.Ők most inkább egy kicsit dacosak és veszekednek/verekednek.Néha kész tortúra az ebéd elkészítése.

6. ritamoto (válaszként erre: 5. - Gerduska)
2009. jún. 30. 19:52

Kitartás!!!:-)))

( Amúgy nagyon huncutok.Ha én nem unom meg, még azóta is pelusozunk.)

A kisgatyát látni se bírta, és pár nap alatt megszerette.

5. gerduska (válaszként erre: 3. - Ritamoto)
2009. jún. 30. 19:48

szia..most ezt probálom én is..:D

eredmény: térkőre kakilás :D

4. gerduska (válaszként erre: 2. - Erikpipi)
2009. jún. 30. 19:48

Sziasztok..mi juniusiak vagyunk,szobatisztaság csak kezdő szinten....

dackorszak,hisztik most kezdődnek..:(

2009. jún. 30. 19:40

Nálunk hál' Istennek legalább ez rendben van.:-)

Én egyszer csak meguntam és egyszerűen nem adtam rá kb.másfél hónapja.Pár napig bepisilt, és nem szólt ha kell.Vagy 2 hete szól pisi, kaki előtt, és szalad a wc-re.Éjszaka még van pelus, de 10-ből 1x fordul elő , hogy belepisil éjszaka, csak félek még levenni róla.

2009. jún. 30. 19:35
:) Szobatisztaság... Szeptemberre kell az oviba. Igaz mi augusztusiak vagyunk.
2009. jún. 30. 19:34
2006.őszi gyerekek szülei!Ti milyen problémákkal küzdötök éppen most?( dackorszak, hiszti, feleselés, csúnya szavak, stb.)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook