100 szál vörös rózsa másnak (beszélgetés)
Ne zavarjon amit a múltban csinált! Fantáziatlan lenne, ha ismételné a szokásait. A rózsabox most nagy divat, jó drága is, majd lecseng.
Engem nem zavarna, ha augusztusban annyit venne, ahány éves leszek, de erre nála nem kerülhet sor.😍
Engem az zavarna, ha a pasimnak szenteste ez lett volna a legfőbb közlendője...
Mondjuk máskor is, miért tartozik ez az új nőre?
Zavarna benneteket ha kiderülne, hogy a párotok 100 szál vörös rózsát küldött korábban egy nőnek?
Párom dicsekedett szenteste, hogy korábban küldött egy nőnek 100 szál vörös rózsát? Nekem addig max. 2-3x vett cserepes virágot és születésnapra egy nem túl ízléses selyemvirágból készült műrózsa boxot. Bántana lelkileg benneteket? Én nem tudom túltenni magam rajta. Szerinte nincs benne semmi rossz, aza múlt, de én meg úgy érzem engem csak ennyire értékelt a másik nőhöz képest. Szerintem 100 szál vörös rózsát nem ad akárkinek az ember. Állítólag nem is találkozott vele, nem volt köztük kapcsolat, engem mégis nagyon zavar, hogy állítólag én vagyok élete nagy szerelme, de nálam ilyen eszébe sem jutott.
További ajánlott fórumok:
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Már ma megrendelek egy 50 szálas, vörös rózsacsokrot a...
- Névnapomra egyik férfi ismerősőmtől vörös rózsacsokrot kaptam. Minek a jelképe?
- Vörös rózsával álmodni mit jelent? Sok helyen néztem utána, de semmi konkrét dolgot nem találtam. Esetleg saját tapasztalat?
- Ismerős valakinek ez a versrészlet? "lepke szállt a rózsakertbe, egy bíborvörös pompás lepke"
- Anyukám Rozália és holnap lesz a névnapja. Vörös rózsával...