Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 10 éves a kisunokám, kislány és 70 kg. Segítsetek, hogyan tudnánk elérni, hogy fogyjon? fórum

10 éves a kisunokám, kislány és 70 kg. Segítsetek, hogyan tudnánk elérni, hogy fogyjon? (beszélgetés)

1 2
2009. ápr. 29. 20:39

Sziasztok

Én orvosi megfigyeléssel egybekötött diétát javasolnék. A gyermekorvosok tudják hová, milyen intézményekhez lehet fordulni. Vannak speciális intézmények, ahol a diéta első napjaiban bent is maradhat a gyermek megfigyelésre. Ezt főleg annak tanácsolnám akinek már vérnyomás problémái is vannak. Csak orvosi felügyelet mellett lehet nekifogni gyermekeknél.

9. 2d5a00656a (válaszként erre: 7. - 96126be7d9)
2009. ápr. 29. 20:28

Kedves Rangiku!

Hogyan mondhatsz ismeretlen emberekről látatlanban ilyen negatív véleményt???

Egy 22 éves embert mi predesztinál arra,hogy megítéljen egy családot,vagyegy lépést amit tesznek ,amitjónak ítélnek.Lehet ,sőt kell hogy legyen saját véleményed,de ezt sokkal empatikusabban és segítőkészebben kéne közölnöd,hamár közbeszólsz!!A véleményed jogos a stílusod katasztrófális volt!

8. 2d5a00656a (válaszként erre: 6. - Csuti35)
2009. ápr. 29. 20:24

Egy gyereknek sosem szabad megvonásos diétát kiírni. A kaória és szénhidrát arányának megfelelő beállítása a jó ennek a korosztálynak.

Szerintem a hozzáállásotok már pozitív ,és ha hozzáképzitek magatokat a dologhoz,és komolyan gondoljátok menni fog!!De a heti 2,5 kiló egy felnőtt szervezet számára is megterhelő és egy ekkora gyereknek nagyon durva.Ha gondoljátok beszéljünk priviben,ezzel a korosztállyal és ezen belüla diétás fogyasztással foglalkozom amásodállásomban.

2009. ápr. 29. 16:41

Elképesztő amit itt olvasok.

Először is kedves szülők, hogy hagyhattátok hogy a gyerek ekkorára hízzon?

Másodszor pedig miért a 90 napos diétával kell fogyasztani? Az még egy felnőttnek sem egészséges, nem hogy egy fejlődő szervezetnek!

Orvost kell felkeresni, aki kivizsgálja a gyereket és diétát ír elő. Vagy ahhoz pénz kell, idő meg figyelem? Ja, hát ilyen a gyerek.

6. Csuti35 (válaszként erre: 1. - Zsuzsi6)
2009. ápr. 29. 15:59
Az én kis lányom kilenc éves 40 kilós.kb.10-12 kilót kellene lefogynia.Mi belevágtunk a 90 naposba,hogy segítsek neki én is azt eszem amit ő.Első napokban nehéz volt,hogy kialakuljon az önkontról,de mára 1 hét alatt fogyott 2,5 kg.Elértük azt,hogy nem nassol két étkezés között,és mivel a lányok alapjába véve hiú alkatok így ezt kihasználva sokszor rá lehet venni,hogy ne a finom falatokat válassza.Ha szükség lenne receptekre amiket átdolgoztam 90 napos diétára privát üziben megküldöm.
2009. febr. 15. 18:15
Bocsi látom lány az unokád,akkor még több ez a súly.Hormonálisan minden rendben van vele?Nálam ha a tanítványaim között ilyen extrém túlsúly akad rögtön kivizsgálásra küldöm,hiszen lehet hogy nem is csak egyszerű elhízásról van szó!!Kivizsgálták már???
4. 2d5a00656a (válaszként erre: 1. - Zsuzsi6)
2009. febr. 15. 18:05

Szia Zsuzsi!

Ez nagyon nagy súly egy 10 évesnek,mozog valamit??

Ez a korosztály majd kb másfél év múlva jut a nyúlási szakaszába,de akkor is nagyon sok...

4.-es,fiú vagy lány???

3. tundek (válaszként erre: 1. - Zsuzsi6)
2009. febr. 15. 16:21
Szia az én fiam 13 éves és 90 kiló volt elkezdtük a 90 napost ketten és most már 45 nap alatt 12 kilót fogyott.
2009. febr. 3. 13:02

Átérzem aggodalmát,mivel az én nagyobbik fiam is 10 éves 60 egynéhány kg.Nagyon sokat gondolkoztam hogyan lehetne megszabadítani néhány kilótól,de mivel a suliba kajál,így nem tudom beszabájozni az étrendjét.Reggel se kaja se pénz (kajára),tízórait kap a suliba elősször.Azt mondták hogy ne engedjük a gyereket reggeli nélkül a suliba.Közöltem a pedagógussal hogy nem fog éhen hallni 9-10 óráig.Mivel jóízűen eszik,így tetszik a szakácsoknak ahogy eszik,és még repetát is kap.Szóltam nekik hogy a vérnyomása kileng legalább repetát ne kapjon.

Nagyon érzékeny gyermekem szomorúan is tud nézni,és megsajnálják és repetával kiengesztelik.

Én azt gondolom hogy ahogyan növekszik a gyerek,főleg lány, hiúsága lefogyassza.

Én is kövér voltam 32éves koromig.14 évesen 94kg,30 évesen 118 kg voltam.Most 73kg.

Anyukám engem is hordott fűhöz-fához,kivizsgálásra,de nem lett eredménye sosem,vagy csak ideig óráig.14 éves koromban acupuntúrára hordott,sok pénzt rámköltött,-12 lett az eredménye,duplán vissza jött,hypertóniás lettem.

Ez az én kis történetem,de ha belegondolunk egy fejlődő szervezetnek mindenre szüksége van csak nem mindegy hogy mennyi kalóriát kap,és a kicsi kis gyomra mennyire nyúlik ki.Meg kellene tudni értetni vele(én nem tudom) ez az adagod, többet nem szabad a saját érdekedben.Nem készítem el amit nagyon szeretne (anyukám megteszi helyettem),Süteményt nagyon ritkán sütök.Sajnálom mert én átéltem ahogy csúfoltak,piszkáltak,szekáltak,de úgy érzem becsületes,dolgos ember lett belőlem.

2009. febr. 3. 12:03
Sziasztok! Ki tud nekem segíteni,10 éves,a kisunokám,kislány,és 70 kg. Szerintetek mivel tudom,a lefogyasztani,hogy ne okozzak kárt,mivel fejlödő szervezet,és nagyon finnyás,amit én gondolok,elmondom és már rókázik is.Segítsetek,ha valakinek már volt ilyen problémája. Köszi Zsuzsi6
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook