1 perc és nyersz! (beszélgetés)
Köszi a beszámolót!
Igen,az RTL most-on vissza lehet nézni,egy darabig néztem is,mert esténként sosem látom.Aztán nem volt időm visszanézni és már vagy 7 részről lemaradtam és nem biztos,hogy lesz idő meg kedvem ennyit megnézni utólag.
Most sajnálom, hogy nem írtam tudósítást. Ha jól rémlik, valaki nyert 3 milliót.
Ma volt egy csinos, virgonc, a kelleténél sokkal nagyobb önbizalommal rendelkező szőke(!) maca, aki igen könnyű feladatokkal vesztette el életeit és visszaesett 50 ezer forintra.
Ezután a frissen nyugdíjba vonult érett, aranyos hölgy lépett a porondra. Már teljesítette az 500 ezres szintet is. Egy vagy két élete van és az 1 milliós feladat előtt áll. Holnap dől el, hogy vállalja-e vagy nekimegy az egymilliós feladatnak. Célja, hogy eljusson férjével nem tudom melyik tengerpartra, amihez az 500 ezer forint már bőven elég. Vagy itt abbahagyja amiért nem haragudnék meg rá vagy megpróbálja a garantált 1 millió forintos feladatot. Persze, hogy a kibic (a közönség) azt szeretné ilyenkor, hogy menjen tovább, a józan ész pedig azt mondatná, hogy érje be az 500 ezerrel.
Az én privát véleményem az, hogy ez egy játék, egy életben egyszer van rá mód, meg kell próbálni. Persze akkor visszaeshet az ember 50 ezerre.
A youtube-on vannak 1 perc és nyersz-féle videók, de lehet, hogy az rtlmost.hu-n is. Egyik helyen sem kutakodtam.
Na,már totál el vagyok maradva a visszanézéssel :(
Mindegy,majd itt olvasgatom,hogy mi a helyzet a játékkal.Nyert valaki az elmúlt másfél hétben nagyon sokat?
:)
Nekem is eszembe jutottál, gondoltam, na, hogy örvendeztél múltkor Fruzsinának, vége nekünk, csajoknak is jut valami...:)
Az engem is bosszant, hogy gyakorlatilag 3 milliónál nem lehet itt többet nyerni.
Egyből Rád gondoltam amikor megláttam. :D
Én is az eddigiek közül a legszimpatikusabbnak találtam. Látom, mások is. Én is haragudtam a feladatra, mert ez a pattintós olyan, hogy ezer ügyesen végrehajtott pattintásból talán egyszer, ha sikerülne. Vagy erre mondják, hogy a sok pénzhez szerencse is kell? Ha ez a felfogás, akkor nem túl sokára le fog apadni a nézőszám szerintem.
Bakker, de sajnálom.
De ilyen faszom feladatot. :(
Szegény srác.
Ezt nem is lehet okosabban csinálni. Csak a véletlenül múlik, hogy sikerül-e.
De jó ez a pasi. :)
Nagyon szurkolok neki.
Mondjuk ezt a pénzes feladatot szinte lehetetlen megcsinálni.
Sajnáltam Gyurit, nagyon drukkoltam neki, hátha meglett volna a pénz a lagzira!
Mi ebből a tanulság?
Abba kellett volna 500 E-nél hagyni.
További ajánlott fórumok:
- Mit eszel ezekben a percekben?
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Ebben a percben alkalmas vagy egy randira?
- Már megest rám jött az 5-perc nem birok aludni és TE?☺
- 130 nettóért utaznátok 2 ó 40 percet naponta tömegnyomorban?