1 napig tartó enyhe vérzés a ciklus 20. napján... Lehet ez a beágyazódás jele? (beszélgetés)
szia!
Köszönöm a drukkot, remélem én is jól járok :)
szia!
29-30 naposak.
ez teljesen új volt nekem, mert ilyen még nem volt. Kivároma végét, aztán mensi után irány a doki bácsi :)
Szia. Nekem is épp ilyen volt. Az enyhe vérzés után a pozitív tesztig pedig elkísért a mensi-szerű fájdalom és a derékfájás. Utóbbi ki is tartott a szülésig.
Remélem, sikerült nektek a baba! :-)
szia szerintem nemsokára kiderül,hány naposak a ciklusaid?
Ha esetleg mégse lennél babás akkor a dokinak megemlíteném ezt a dolgot,amúgy meg szorítok hogy baba legyen:)
neked is fájt derekad?
Ezeken kívül semmi mást nem tapasztalok, ezért is vagyok kicsit bekakkantva
nagyon fura ciklusom volt ebben a hónapban.. Már a mensi utáni 9. napon jelentkezett a pé-re utaló folyás és ez kb 1 héten keresztül meg volt. Ez is szokatlan, mert csak kb. 3 napig szokott tartani.Csak az keserít el, hogy fáj a derekam picit és sokszor úgy érzem korábban beköszönt a mensi :(
Általában 29 naposak a ciklusaim, ma a 22. napon járok
amitől már ki vagyok készülve a 10 percenkéni pisi :)
Szia!
Köszönöm a gyors válaszod.
Már 3 éve próbálkozunk, eddig sikertelenül de már nem is merek belegondolni, hogy sikerülhetett.
Még soha nem tapasztaltam vérzést, ezért kelt fel bennem megint a remény....
Szia
Lehet..mindket gyerkocnel igy volt:-)
Sziasztok!
Akinek hasonló vérzése volt és végül összejött a babóca kérem segítsen. Ilyen még nem volt velem... pedig már jó ideje próbálkozunk
További ajánlott fórumok:
- A ciklusom 17. napján kisebb "baleset", 20. napon pecsételő vérzés. Megnyugodhatok?
- Ciklus 18.napján enyhe rózsaszínes vérzés szerintetek mi lehet?
- Clostilbegyt gyógyszer szedésénél a ciklus 12.napján vérzés? Mi okozza?
- Mitől lehet a ciklus 22. napján kicsi vérzés?
- A ciklusom 19. és a 26. napján pár csepp vérzésem volt, a teszt negatív mitől lehet?
- A ciklus 25. napján enyhe rózsaszínes vérzés lehet a beágyazódástól?