07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
:)
Tudjátok már mit kap karácsonyra?
Volt egy haboscsoda a helyi mestercukrásztól, az gesztenyés volt. Gyakorlatilag én eszem, de már én is unom. Illetve készítettem én egyet, ami egy kiló túróból készül és nincs külön tésztája. Na, abból már egy morzsa sincs:)))
A zoknira nincs magyarázat.
:)
Milyen tortát csináltál Neki?
Miért pont zokni? :D
Szia!
Viccesen. Dodit nem különösebben érdekelte a torta, de azért összehabosította az ujját. Mostani új szokásához híven a kezében volt végig egy félpár zokni, amit le nem tett volna, semmi pénzért.
A Thomas mozdony tetszett neki, azonnal játszott is vele (mert kicseleztem és nem csomagoltam be, így nem vonta el a figyelmét a színes, zörgő csomagolás:D).
Persze, persze :DDD
Minek is mennél aludni, mikor itt vagyunk?!
Tereza!
Hogy telt a szülinap?
Bocs, kihagytam egy mondatot, de úgyis tudod. Amit írtam az az én véleményem, az én értékrendem szerint és abból következtetve, amiket nagyjából tudok rólad, az itteni történeteid alapján.
Úgyhogy lehet, hogy mégsincs igazam. :D
A múltkor a Börzén én is felpakultam pár karton bébikaját, meg két megapack pelust. Erre a hónapra elég lesz. És a kaja csak 150 Ft volt darabja.
Na tényleg megyek aludni. :))
Szia!
Én simát,adtam is belőle Neki egy kis kostólot,ízlett Neki. :) Utána volt is kis hiszti,mert kért volna még. :)
Szia:)
Én is adtam már Lidinek gesztenyepürét...én biot vettem neki....
Szia!
De az van ráírva,hogy 72% gesztenyemassza.
Tereza! Én elhiszem Neked, hogy jó orrod van hozzá, sőt azt is megkockáztatom, hogy jogos amit mondasz és igazad van, de akkorsincs, mert másban hiszünk...
Ami a Te szemeddel ilyen, az az enyémmel olyan!
Jó éjt!
Anno láttam valahol rozsaszint és kék micimackosat volt hozzá baba..babakocsi..utazoágy..cumisüveg szoval minden....nézztem a brendonnál nem ott voltt..lehet kika?
köszi megnézem és a gulliverben is szét nézzek de annak nincs honlapja..:(