07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Olyant itt is reklámoztak egyszer,csak valahová úgy elpakoltam a hirdetést,hogy nem találom.Azt zselével készítik és úgy tudom,hogy inkább szebb,mint finom.
Azzal is beértem volna,ha marcipán Micimackó és malacka ücsörögne a tetején,de ilyent sem találtam.
De még keresünk,szerencsére bőven van idő...
Én Léna szülinapi tortáját magam csinálom majd. Már az is megvan, milyen lesz...ha emlékszel, 6 hónapos korában csináltam már, csak most zsléscukorral és franciadrazséval díszítve készül majd az egész.:)
Egyébként ez a topic nem az a topik, amelyik egyhamar ki fog halni...legalábbis szerintem.:)
Allics szavaival élve mondom én is,hogy kihaló félben van a topicunk...
De vasárnap a csalédé,úgyhogy meg lehet érteni a mai pangást...
Kíváncsivá tettél:)))))
(Igen, tényleg így van, egyrészt felét se ismerem a történetnek, másrészt merőben más a felfogásunk. Meg ahogy mondod, mindenki más életutat jár be, még akkor is, ha egyes dolgokban nagyjából ugyanarra a következtetésre jut a végén).
Jó reggelt!
Ilyen annyira sötét van mintha este lenne.A fejem is nagyon fáj:(
Sziasztok! Jó reggelt!
Ismerem az álláspontod és a te szemeddel nyílván így igaz.
Ami pedig a nemlétezőben való hit kérdését illeti, kinek mi a létező és mi nem. Vannak akik az egyistenben hisznek, vannak akik többen, vannak akik az ufókban, de gyanítom, hogy vannak emberek akik szerint egyik sem létezik.
Azt akartam csak mondani, hogy bár Te úgy gondolod, hogy ninc értelme az egésznek, szerintem akkoris minden egyes történés fontos és ha ott kötök ki, ahol Te jósolod, akkor is szükséges volt mindez.
Szerintem a gyerek meg mindaddig jól érzi magát, míg látványosan nem gyilkoljuk egymást a bíróságon. Mert ugye, a legátlagosabb családban is vannak viták. És nagyon sok családban előfordul az is, hogy az Apuka távol éli hétköznapjait a többiektől, vagy műszakban dolgozik. Egyébként baromi gyorsan változni fognak a dolgok- most már.
Na Roli felébredt,mennem kell. :(
Jó éjszakát!
Ha muszáj akor muszáj.
Amugy minden ok már köztetek?
:) Figura alakura.
Néztem csúszdákat,olyan klassz micimackós van itt.Pont menne a többi micimackós dologhoz.
Tervbe volt véve,mert anyuméknak hasonlo volt,és az tetszett Rolinak,de nyárig elvetetteük. :)
Mit tudom én, hogy tudod-e :DDD
Nekem fogalmam sincs. Egyáltalán mire gondolsz? Figura alakú vagy valami minta van rajta?
Kis ügyeske! :)
Bölcsibe,ilyen korán?
Mondjuk ha szereti.
Köszi,meg is nézem.
Amugy nem tudom,hol lehetne kapni figurás gyerekfotelt?
Nekünk is müanyag kacsát,bálnák vannak,de abszolút nem érdekli már Rolit.Ezért ez az egy tuti volt.Micimackót fel kell tenni a falra és a hálóba dobálni a hozzávalkat vagy akármit. :)
Mi az a játékfutár?Az egy weboldal?
Mi is jól vagyunk!
És mit csinál már?Megy egyedül stb...?
Most, hogy mondod, lehet, hogy megnézem a fürdőjátékokat. Eddig azokat nem néztem. Nem is igazán foglalkoztatott a téma, van 4-5 műanyag állatocskája, amit be szoktunk dobálni a vízbe. Meg egy rák, de azt valahogy a többi játék között landolt, pedig elvileg úszni is tud.
A csúszda a játékfutártól jött és olyan nyolcezervalamennyi volt, plusz szállítás. Kb. 90 cm magas.
Szia!
Hogy vagy az egy éves nagyfiú?
Milyen csúszdát vetettek?Olyan kis müanyagot?
Nekünk sincs nagyon,eddig vetünk egy fürdőjátékot. :)