07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Vikasz köszi jol vagyunk hálisten senki sem beteg bár anoys trüsszög eltiltottam a lánytol:)
Petivel egyszer lent egyszer fent majd kiderül mi van/lesz.....
ugy fest megy majd sielni januárban 10 napra ....
megkérdezhetem mennyi volt a jegy a Fábryra?és kivel megy egyedül?Peti is szerti nagyon ....
na láttod ez a tök normális dolog a nászasszonyok is együtt:)))
Én nem szeretem a halászlét apa szereti de megfőzőm neki plusz ezt amit majd most csinálok egyszer ettem a Riviérán és ugy izlett paszirozva...reszelt sajttal.....én inkább a szálkákat nem szeretem a halat megeszem szálka nélkül..de ha szálkás félek,hogy megakad igy inkább nem eszem:-DDD
Én vagyok a saláta, és hideg tál felelős.
Ugye az idén nem tudok kibontakozni, de jövőre már alig várom, hogy főzek, és süssek a kiscsaládomnak.
Most a 2 család közösen ünnepel.
Szenteste anyuméknál leszünk, az anyósomék is jönnek, együtt az egész bagázs.
A két mama főzi a halászlét, meg a húsokat készíti, a dédi mama süt, én meg a salátákat készítem.
Tipikus patriarhális család:)
Hát, nálunk a halas cuccost csak a párom szereti, de én ezért nem főzök.. majd eszik a szüleimnél, vagy a barátainknál, ott általában szokott lenni. :)
Hm... ezt a sok fini kaját mind Te csinálod? :)
Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Minnyááááááá meghalok éhen, ezt mind akarom!!!!!!
Amúgy sziasztok:)
Nálunk nem nagyon lesz komoly süti... lebeszélt a család. Úgyhogy marad a sajtos pogi, kókuszgolyó meg még valami édes, nem túl tökörészős...
Eredetileg flódnit terveztem... de abból nem hinném hogy lesz valami...
Karácsonyi menü: sajtkrém- vagy fokhagymakrémleves, esetleg francia hagymaleves... még nincs eldöntve...
Agyagcserépben készül a töltött kápi és lesz narancsos kacsa is. Nagyjából ennyi. :)
Szivesen,ennyi van ráírva a hátuljára,hogy 14 év alatt 10 csepp kell.
De megmondom őszintén,hogy nekem van olyan nap amikor elfelejtem beadni,ja és hallottam már itt a hoxán olyat is,hogy hígabb a széklete a babának tőle.
Szia!
10 cseppet.
Sziasztok!
Allics! Te a cebion cseppből mennyit adsz egy nap Ármónak?
Helyes, apázz csak:)))))))
Szegény kiscike...szar érzés a torokfájás ám...mézesteát próbálj adni neki, lehet az enyhít cseppet.
Ügyesen haladtál az ünnepi elökészületekkel.
Sziasztok!
Apa itthon van azért nem tudok jönni,nem nagyon örül ha itt lógok ha itthon van...
Árminak piros a torka kapott gyógyit.
Az ajándékok kész vannak mára a kaja is.
A karácsonyi menü is egyeztetve van,fenyőfa megvéve.
Szijjaa! Hogy vagytok?
Nálam is ez a legnagyobb probléma, mármint a pénztárca sovány nagyon.
Krisznek tegnap megrendeltem az Esti Showderre a jegyet, az lesz a meglepije. Mi akkor megyünk vásárolni ha Krisz itthon lesz. Elvileg ma dolgozik utoljára ebben az évb