07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Igen, még jó, hogy én megyek vele, ki más?! :)
Szóval Peti meló miatt megy? És végig kint kell maradnia? Hová megy konkrétan?
Te mész majd vele???
Olvass tovább ez neki melo is egyben:)
Jó is ha eltiltod anyóst, ha beteg, nehogy Lidi elkapjon valamit.
A fábryra két jegyet vettem, 1800 Ft darabja. Remélem örülni fog neki.
Titeket nem visz Peti magával? Elég furi, hogy ő ilyen sok időre lelép, szórakozik, jól érzi magát, ti meg otthon dekkoltok:(
Szaloncukor?! Minek?
Addig örülj, amíg nem ordít az édességért! Ne szokasd szerintem ilyesmire túl korán, mert később gondod lehet belőle. Persze, attól még, hogy később vezeted be, még lehet gondod, de legalább az első 2-3 évben nem eszik olyasmit, ami nem neki való. Ezt az egykéknél még viszonylag könnyen be lehet tartani.
az a baj adom neki a cumit megszivja nem jön semmi kiköpi és nyüszit tovább...adok neki enni...megszivja ha nem éhes akkor kiköpi és nyüszit tovább és akkor adok neki inni szomjas volt elfogadja és alszik tovább.....
nagy franc:)
de csak ha vele fekszem akkor álltalában ilyen sokat alszik bár akkor is egyszer felkel inni de vissza is alszik én meg pihenek,mert éjszaka is sokat felkel..:(
hogyan lehetne leszoktatni az éjszakai kajárol..ivásrol?
és csajok van valamiylen szaloncukor amit ehetnének manok is?
Mi az a madaras??
Ja Auchan?
Mi holnap megyünk nekem is van itthon álltalában minden de most a beiglibe tettem:)
azt hiszem vasárnap kiprobálom a virslis kiflit:)
De jo és párod:)
Lidi 2* aludt 45 percet du.majd hozzá bujok hátha alszunk 2-2,5 orát..:)
Azta de ügyes!!!
Remélem, Dodi is alszik még egy kicsit. Itt úgy fúj a szél, hogy állandóan csap valami zajt. Mondjuk, amíg monoton, addig nem zavaró annyira. Délutáni programunk nincs, pontosabban mosógépezünk majd, meg kellene takarítani is, de fél a géptől. Ez a legújabb. Most tudnék, de akkor meg nem alszik. Végülis nem akkora probléma, rám fér egy kis semmittevés:D
Nálunk nulla szem krumpli van, kb. 2db tojás (ha jól emlékszem).
40g ropit ebédeltem zöld teával. Ez biztosan nem terheli meg a gyomromat :D