07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jo éjt lányok én is megyek..:9
ha valakinek va egy perce nézze már meg a videot a naplomba csak nekem nem játsza le?
:DDD
Pont most beszéltünk róla, hogy amikor mi kicsik voltunk ilyen probléma nem volt, mert szaloncukrot alig lehetett kapni, csokiból volt vagy három fajta stb. Az a baj, hogy a nagyszülők kedveskedni akarnak, de sajnos nem tudják, hogy mik vannak ezekben a kajákban. Felnőtteknek sem túl jók, de gyerekeknek aztán tényleg nem kéne adni belőle.
Remélem, reggelre megoldódik a probléma.
Lépek is.
366666666666+
,3663333,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-9
+Lilien türelmetlen.
Jó éjt!
Míg szopizott rendszeres volt a szorulás, mióta tápszert kap, azóta nem voltak ilyen gondok.
A párom is szólt már párszor neki meg én is, de egyik fülén be a másikon ki, közte meg üresjárat.
Holnap mondom is majd neki, mit okozott a csokis akciójával. Bár úgysem fogja felfogni. :((
Mindegy, hagyjuk most.
Inkább igyunk :-)))
A párod mit szól ehhez? Nekem nagyon nem jönne be, ha a gyerekemnek nem azt adnák, amit én kérek.
Máskor is volt már székrekedése? Ez nagyon nem vicces ilyen piciknél. Ez nem olyan, mint amikor egy öregasszony nem produkál 4-5 napig.
Nem, Lilien náluk volt a héten három délelőtt. Akkor evett sz.cukrot náluk.
Én nem adok neki.
Nagyon fel lehet fúvodva, sokat rotyog, remélem nem fáj a hasa. Bár akkor nem lenne ilyen virgonc... még most is pörög...
Nem fogja. A sok folyadék ok, de szerintem már ilyenkor nem elég. Mozgatni kell, tornáztatni, masszírozni, esetleg hőmérőzés, ha a többi nem segít.
Mondjuk a főzelékhez lehet tenni egy kis plusz olajat, hogy hadd tisztuljon.
:DDD Ja? én az anyóshoz járásra gondoltam :DD
Eddig nálunk is úgy volt. De mostanában hogy sokat úton vagyunk kevesebb, merthogy Lilien csak itthon k@kil be.