07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Köszönjük a gyógypuszikat!Mostmár ilyen sok puszitól megkéne,hogy gyógyúljon! :)
Én néztem,de nem láttam semmit,majd holnap a doki ugyis látni fogja ha valami remélem
Szerintem nagyon rá van állva most a mindenféle mozgások elsajátítására. Nem hiába nem beszél. Pontosabban dumált ma is egy csomót, majd meghalunk a nevetéstől, mert annyira mókás, de értelmes szó nem hagyja el a száját a mamámon és a babán kívül. Viszont olyan sokszor, mint egy kisliba, mármint a hablatyolása arra emlékeztet.
Hiába na!Ügyes kis pasi ez a Dodettó!!!!!!!
Dodinak ma vettem egy bakancsot. Az eladó csajszo mondta, hogy ne lepődjek meg, ha elsőre nem tud majd menni benne, mert sok gyereket lát, hogy úgy megy, mintha begipszelték volna a lábukat. Mások meg földre vetik magukat és nem akarnak menni benne. Néztem is, hogy a magas szára miatt nem biztos, hogy jó vétel, de nem volt rövid szárú, úgyhogy hazahoztam ezt. Láss csodát, Dodi simán járkált benne az első pillanattól kezdve. Mondjuk csak bent volt még rajta, de jónak tűnik.
Apa is indult vagy "csak" nézők voltatok? Vagy nem is rallyról van szó?:DDD
ÁÁ én fáradt vagyok,tudod voltunk a versenyen Tarjánban.
na megyünk fürdeni este jövök:9
gyere te is allics:)
Rolcsikámnak gyogypuszikat küldünk:)
Dodeto nagyfiunak boldog hofordulot később készitek meglepit:)
Szilvi,további gyógypuszikat küldünk Rolcsinak...:((((((((
Dodinak ugyanez volt, de aztán a torkán mindenféle ronda afták jelentek meg. Azért mondom, hogy nem árt belenézni a torkába.
Ugyanolyan lázas. :( 38,7 volt Neki éjszaka is. Reggel is 38 volt
Még mindig nincs más tünete,már 3 és fél órája alszik szegénykém.
Tereza!
Dodinak boldog hófordulót kivánunk!
Köszi!:)) Ősármossága éppen az ebédutáni kötelező sziesztáját tölti az ágyban. Érdekes, hogy már meg ilyenkor alszik el könnyen, este meg megy a balhé.
Köszike,drága vagy!Puszi Loninak!!!!!
Süni!Boldog nevnapot!:)
Csak emiatt jöttem be, de azt hiszen 1 napot csúsztam:)
További szép napot nektek!
Kellemse,napsütéses,szeretetteljes vasárnapot kívánok mindenkinek!
Puszka.......
Tereza!Kukk be a naplómba...927-es bejegyzés(A kis csodában...)....:)
A szépséges,huncut és sármos Dodettónak nagyon boldog hófordulkót kívánunk!
Puszika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...meg Ármóra és Daniskára...:)))
Ezt az anyós viccet Kingustól csortam....annyira tetszik....:P
- Miért vannak az anyós koporsóján lyukak?
- Hogy a kukacok ki tudjanak jönni hányni!
Szép álmokat!És köszi a meglepiket!Nagyon szépek!
:DDDD
Régen még bírtam a tequila-t :)
Szerencsére Roli még mindig nem kelt fel (egyszer elkezdett sírni,de aztán elhalgatott)ugyhogy megyek Én is kihasználom,hogy alszik. :)
Jó éjt Mindenkinek!
Lehet szavazni Rolira csak halkan megjegyzem! ;)
Köszi a köszöntést csajok!!!!!!!!!A Terezáé kiváltképp megnevettetett.....:))))))))
Bagoly fronton van még valaki????????????