07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Hová????????????
Csak nem síelés lesz:?????
Szio:)
JOl mostmár nagyábbol alszik Lidia igy is iszik de legalább tudok 3-4 orát aludni egyhuzamba:-DD
Pár napja viszont megint 2* alszik nappal egyszerüen 9-kor kel és 11 körül elalszik már elaludt ülve...jártában(na az vicces volt)igy muszáj letennem ..eddig alszik éjszaka is igy is:)
Huuu lehet utazunk:)
Szió!
Hogy telt az éjszaka?
Milán játszik a mamával én meg készítem a bevallásokat!
:(
ez a 2. meglepi progim ma.
sziasztok!
Meglepi...az most nem aktuális, holnap jönnek készíteni a padlófűtést, na annak az ára lesz ám a meglepi...pfffffff
Mi pedig azota is ritkán mocizunk pedig hamarabb ment mint a séta:)
Most állandoan felnyitja a csomagtartot beleül és nem érti miért nem tudja a lábával hajtani...jaj ma vettem neki egy szupi triciklit majd névnapjára kapja meg:)
Szia!
Rég voltál erre:(
Hogy vagytok?
Mostanság sajna kevesen vagyunk...:(
Hogy vagytok?
Majdnem:)))))))))
Köszike ari vagy:)
Köszi Csajok!
Honnan tudtátok???????????
Nagyon arik vagytok, erre nem is számítottam...hüphüp
Szép napot!
Zelma!
Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)
Jo reggelt mindenkinek:)
Zelma nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked:)
Zelma!
Boldog születésnapot kívánunk:))
Puszi
Minden laboreredményt kielemeztek a dokik már?
Mondtak valamit a vitaminon kívül?
D vitamint szedtek?
Nálunk nem kapható,de azokat a tejpépeket,amkiet eddig szeretett,most meg sem szagolintja....
Eddig ez volt a fő eledele,és szépen fejlődőtt tőle.
Furi egy kisfickó:)
Ezek szerint tényleg nem tettél bele sokat, csak ő nem szeretni az ízét, még a kevésnek sem.
A Sinlacot próbáltad már (szentjánoskenyérmag őrlemény és rizs)? Szerintem ízlene neki, mert édes. Pépet lehet belőle csinálni. Én gyümölcszószt is szoktam, egy sima joghurttal és valamilyen gyümölccsel keverem és langyosan adom.
Hahó csajok!
Husiból csak egy újjbegynyit tettem a kajába...de mindegy,hogy hússal,vagy hús nélkül,mert semmi nem kell neki.
Továbbra is csak a gyümi és a Danoninó jöhet szóba,ha jó a kedve,akkor egy kevés zöldségleves is lemegy.
Erre gondoltam én is. Azon ritka alkalmakkor, amikor magam kutyultam Dodi kajáját, akkor követtem a gyári arányokat 8-10% húsnál többet nem tettem bele. Ami irtó pici darabka hús (ráadásul főzéskor, pároláskor még veszít is a súlyából vagy 20-30%-ot).
Ma Dodi nagyon finomat evett, a Hipp cukkínis krumplifelfújt nevezetű kajáját (aminek köze sincs szerintem a nevéhez) tuningoltam egy kis főtt rizzsel. Olyan 250-260g körül volt, simán eltüntette.
Viszont a Manner babapiskótát kiköpte.