07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
SZiasztok Drágák!Legyetek olyan kedvesek hajítsatok felénk is néhány lapát havat.....nálunk kopogó hideg van,hó csak a tévében...:(
Jó hírekkel szolgálhatok,Tomika kezdett hammolgatni,de nem kiabálom el!!!!!Nehogy meghallja,hogy büszkélkedek és meggondolja magát!
Mennyiségre nem eszik sokat,de legalább nincs harc a kanállal!Akkora boldogság számomra,hogy száz véka aranynak sem tudnék jobban örülni!!!!!!!!!!!!!
:DD
Remélem holnap is ki tudunk menni:)
Jó éjt!
Szerintem ez nem így van, de hát ti tudjátok.
Egyiptomban én kétszer voltam,mindkétszer nagyon beteg lettem, pedig nem sz@r szállodában voltunk. Hurghada, Marriott 5 csillag.
Beteg voltam még Törökországban is, de sehol máshol a világban, pedig elég sok helyen jártam, még Afrika "keményebb" részein is. Szerintem Egyiptom az Egyiptom.
Végre tudtatok szánkozni hurráááááá itt is esik azota is mi már csak holnap szánkozunk ma már sötét volt..:8
Jo éjt mindenkinek:)
Na mennem kell nekem is Lidi szolt,hogy kaka van utána mosogatunk,összepakolunk apa szobájába és megint alszik egyet ha tudok jövök lehet elalszom én is ...jo lenne ha kész lenne a gépem vagyis vissza kerülne akkor tudnék este is lenni...:)
kellemes du. nektek:)Pusz Liliennek
Csak mert a Wellnes Travel oldalán jó áron vannak ajánlatok. Mi már utaztunk velük belföldön.
Megyek, mert a kisasszony nem bírja nélkülem.
Puszi:)
Igen tudok azota aludni:)
Oké ha megtalálod küld el köszi:)
Felírtam a kupot, köszi. Kipróbáljuk, remélem segít majd. Ezek szerint mostanában tudsz aludni éjszaka:)
Az utazási iroda web címére nem emlékszem, de majd megpróbálom megkeresni.
Persze utazási irodával megyünk....ha emlékszel a web cimre megköszönénk megnézzük:)
felirtad a kupot?miota Lidi kapja alig kell fel de pl.tegnap 21-kor letettem és 6-kor kért inni....
Igen tetszett neki:)
Nagyon hideg volt fujt a szél és esett a ho esett szakadt...2 ora volt oda az ut 11-kor indultink és 18-ra más itthon voltunk kb 2-2,5 orát szánkoztunk:)de jo volt...
na tessék leléptél:(
Jo kézit :)
Láttam a szánkós képeket. Irigyellek :D
Hogy kipirosodott Lidi arca. Látszik, hogy jól érezte magát :))
Igen kevesebb idő van sajna és ténleg ritkán jövünk..:(
Hát Brazilia kilöve,mert 10-12 ora hosszu lenne lidinek is....most vagy itthon vellnesselünk vagy egyiptom én egyiptomot szeretném,mert ott meleg van van tenger és kevesebbe kerülne kettönknek mint egy wellnes 3-4 napra és az egy hét lenne...most még agyalgatunk mi legyen:)
Igen allics ez jo ,mert igy ingyen is eltudunk sokszor utazni a saját busszal ha van hely azért most mi is megéreztük a válságot de még müködik...