07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Köszi, megvagyunk! Fogzunk ezerrel, csak jó lenne tudnom, épp melyik jön, de nem hajlandó megmutatni! Csak a nyál és a nyügi utal rá!
És ti? Olvastam, mentek utazni?
Most kelt fel,csak eddig naplóztam azért tüntem el.
Megyek,mert ebédelek aztán megyünk ki végre a hóba! :)
Szia most azért 2 napja azért probáljuk visszahozni az életbe alliccsal,vikasszal és most csatlakozott szilvi is aki elis tünt:)
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Mostanában nincs nagy mozgás a fórumon (mondom ezt én, aki alig-alig ír, mi!), én azért olvasgattam,kivel mi van!
Süni, örülök, hogy Tomi eszik! :)
oké:)
Rolcsi alszik még?
Sziasztok szilvi kaptál privit?
Na elaludt és ki is porszivoztam:)
Igen igy már 12 foga van. :)
Mert kijött szombaton az egyik szemfoga is. :)
Most nagyon beindultak,de már ideje volt,mert baromira bevoltak durranva stb...
Szerencsére nem vagyunk!Eddig megusztuk,remélem igy is marad.
Ármónak mielöbbi gyógyulást kivánunk!!!
Hú tényleg?:(
Na a lényeg,hogy már kint van.
Remélem Ti nem vagytok betegek?!
Szia!
:D Semmi különös,most fejeztem be a napi tornámat
Szia!
Na mi van Te tevegelős kisasszony:DDD
Szia!
Köszi jól vagyunk. :)
Mikor talizzunk?
Még nem csináltam. Majd délután pótoljuk :)
Le is rakom Lilient aludni.
Mi is voltunk kint egy orát és lassan én is leteszem aludni utána megint megyünk kicsit amig van ho:)
Remélem itt lesztek,most mennem kell elkell altatnom előtte kikell porszivoznunk fent de szerintem félora és jövök vissza :)
addig is puszika Ármonak gyogy puszika:)
:)
Képet nem csináltál?:)
Sziasztok!
Itt is szakad a hó, de attól függetlenül kint voltunk másfél órát. Mentünk egy nagy kört szánkóval a környéken, aztán az udvaron építettünk egy hóembert. Lilien még idegenkedik a hótól, alig akar megmozdulni benne :D
Sziasztok!
Most ettem meg a Gastroyal-tól rendelt fitt kajámat.Fini volt:))
Nálunk is esik még a hó,de mi nem megyünk ki,nem akarom,hogy betegebb legyen,lassan leteszem aludni,apa egész héten itthon lesz:))
Szia!
Jaj végre egy jó hir!
Reméljük egyre többet eszik majd meg és rákap a fimomabbnál finomabb kajákra! :)
Én ma Rolcsinak milánói makarónit adtam(sajátunkból),a gombát kivettem belőle,imádta! :)
Tegnap délután óta szakad a hó,ha felkelt megyünk ki,keresztanyja már délelött csinált neki egy hóembert a kertbe. :)
Csak mivel esik még mindig nem tudom,hogy fog neki igy kinnt tetszeni...
Sziasztok Süni örülünk a jo hireknek:)
Semmikép sem adnék neki az ottani ételből itthonrol vinnénk neki mindent:)
Én is voltam már és nem kaptam el semmit sem.Több oda figyerlés de az itthon is megvan anyos miatt Braziliában is elkaphat valamit......vagy a wellnes helyen a medencében.....vagy itthon a szomszédtol...vagy sorolhatnám.
Mi ma szánkoval mentünk a boltba tuti jo volt délután megint kimegyünk:)