07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Igen,még nem elég erősek.Amiatt van,hogy soha nem evett rendesen...
Most volt egy vitamin kúrája,szegényt tömnöm kellett,mint a lbát,másképp nem mindig ment játékosan...
Tudom,hogy baromi drága a posta,csak azt nem tudom mi kerül nekük olyan sokba.....igazán!
Tiszta pénzcsalás!
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Mi az, hogy csontgyenge? Nem elég erősek a csontjai?
Itt tudtommal vonalkódot nem használ a posta. Géza adta fel és a többiekét is csak simán, azok odaértek. Remélem, hogy nem haragszol meg majd ezért a megjegyzésért: simán feladva is elég sokat elkértek érte, ezért nem adta fel ajánlottan. Mondjuk volt súlya a csomagnak. Tomikának volt benne egy fa vonat is többek között.
Mostanában nekem is csak naplókat olvasni volt időm...se fórum,se szavazás....
Tomi egyre jobban kezd rajtunk lógni...még nem tud járni,és rájött már,hogy így arra visszük,merre ő akarja....nagy ravasz!
Csontgyenge,a vérkép alapján,azért nem indult el még.
Csak ,ha ajánlva lett volna feltéve,akkor tudnának utána nézni.
Azért kérdeztem a vonal kódot,mert ha lett volna rajta,nyomon lehet követni az interneten,hogy éppen hol jár.Nagyon sajnálom,hogy pont a tiéd nem ért ide....
Davidertől és Paróczai Timitől símán megkaptuk 5-6 nap alatt...
A blokk megvan, de azzal nem nagyon reklamálhatunk.
Annyira sajnálom! Pedig úgy szerettem volna örömet szerezni. :(
Nagyon mérges vagyok a postára!!!! Pedig nagyon figyelmesen írtam a címet. Talán emlékszel, hogy külön üziben kértem, hogy részletezd nekem.
Bizonyára valaki,valahol lenyulta...
Sajnos nem....:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Amúgy én sem voltam hízékony,mindig csont sovány voltam,csak akupunktúrás kezelést kaptam ahormon háztartásomra,mert gond volt a ciklusommal.A ciklusom rendbe jött,viszont elkezdtem hízni....és azóta nincs megállás!
A csomag nem érkezett meg véletlenül?
:) Legalább nem lesz gondja a fogyókúrára felnőttként sem.
Kicsit lefogyott,de nem vészes.
Én sem,úgyhogy szegény Tominak lesz elege!
Szerencse. Gondolom Tomit is megviselte.
Márk köhög egy kicsit (már megint), de nem veszélyes. Launak nem tudom, hogy elmúlt-e az aftája, mert nem tudom megnézni neki. Szerintem el, mert megint jó az étvágya és nem hisztis.
Valószínűleg ilyen típus. Én sosem voltam jó evő.
Most kicsit több időm van benézni,hogy nem kell minden nap a dokihoz járnunk....
Anyósom megnyugtatott,hogy a párom is ugyanígy evett...3 éves koráig...
De legalább nem aggódok,jó a kedve és aktív,betegség jele semmi!
Én is csak a meglepiket másoltam be mostanában.
Örülök neki, hogy jól vagy! Az is jó hír, hogy most már eszik Tomika. :) Szerintem tuti, hogy a fogai zavartak be.
Hát én ma nem naplóztam,meg a tegnap sem.Én jól vagyok,Tomi 3 hétig nem evett,3 napig igen...most meg hébe-hóba....
Igen, most rendben is van. Lekopogom... :)
Hogy vagytok? Ma még nem volt időm naplókat nézegetni.
De ritkán futunk össsze mostanásg!Meg van a régi gépetek?
Igen...még egy kicsikét :)
Süni drága! Itt vagy még?