07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Látod,jó lesz ha végre meglesz a jogsid,mert akkor jöhettek hétközben is :D
vikasz neked melyik a jo???hétközn. vagy hétvége?
Igen, ezt nem akartam írni. Egyébként Czeizel Endrével is volt egy interjú a kismamában vagy valamelyik hasonló újságban, és ő is javasolta ezt az oltást.
értem azt hiszem igy badatom neki.....
csak akkor most megint 3-at kap szegényke ÁÁÁÁÁ
oksza jegyzetelem szerintem hajninak mindegy és lehet weberkitti is csatlakozik majd rákérdek priviben contu,mandula nektek melyik jobb hétköznap vagy hétvég???
Nekem hétvége jobb lenne...
Nekem hó eleje bámikor jó,kocsit meg szerzek,múlkor is megfűztem Apát. :D
Csak ne kelljen meszebbre menni,mármint az jó volt csak annál ne messzebb,szóval értitek :)
Mi a júl-aug. babáknál már kibeszéltük ezt a bárányhimlő elleni oltást és sok érv és ellenérv van.
Az oltás nem az ellen van,hogy ne kapja el,hanem hogy enyhébb lefolyású legyen,mert mostanában nagyobb szövődményekkel járt és igen halálos is lehet.
Na azt hiszem beadatom neki mégis....még majd apával megkell beszélni ...majd ide küldöm olvassa el :P
Csajok! Mennem kell, mert Lau felébredt. Pá!
Igen, erre pont mostanában csodálkoztam rá. A dokink a bárányhimlővel kapcsolatos legfrisebb infóit egy konferencián gyűjtötte be nemrég.
Egyébként már csak azért is megéri beadatni, hogy az 1-2 hétig tartó kellemetlenségektől megkíméld a gyereket. Nagyon viszketnek ám a hólyagok és nem egyszer felülfertőződnek.
jajajajajajajaj.................hát nem mostanában lesz az tuti,mert soknak ho eleje jo de nem tudnád össze hozni vagy akkor kiknek lenne jo a hétköznap és kinek a hétvége?
Lehet, majd én is rékérdezek. Csak akkor ez annyira új infó, hogy a netre még nem tették fel:) Mondjuk sok minden változik. Tavaly júniustól a Konakion-t sem hetente, hanem csak havonta egyszer kell már adni az anyatejes babáknak.
A mi dokink is azt mondta, hogy nagyon durva szövődményei vannak. Minden évben van egy-két haláleset is miatta.
Nekem csak hétvége lenne jó...de mostanában még nem akarok menni,mert Ármi még náthás.
Milyen szemét emberek vannak!
A mostani legújabb álláspont szerint akkor is kell ismételni, ha 12 éves kor alatt kapja. Kivéve, ha elkapja az oltás ellenére. A dokink mondta néhány hónapja.
Na akkor irok Pannának,hogy március eleje legyen 10-12 kilöve nekem vikasznak 18 és előtte kellenne,mert HA utazunk akkor mi 13.án indulunk......ááááááááááááááá megint jo dologba vertem a fejszém:-DD
Mi nem beszéltünk még ilyenről a védőnővel sem,de ha szóbahozza és megygyőz akkor lehet beadatjuk :)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már nem kérdezek semmit:P
Ez vicces:( Milyen emberekkel vagytok körülvéve?
Én ugy estem át a bárányhimlön,hogy anyuék észre sem vették a lombikba kérdezték voltam mondom nem erre vérből kimutatták,hogy igenis voltam vannak ilyen ritka esetek amikor pötty,láz nélkül átesik a gyerek és észre sem veszik a szülök ha igy lenne Lidinél is akkor ok lenne de kitudja.....viszont ugye ő egyszer szülni fog igy ááááááá nem tudom már
Tereza...........???????????
Tudom,csak Contu irta hogy ismételni kell
Van esetleg még valami kérdésed? Amiben végre már döntöttél? Ha van, akkor tedd fel, majd mi jól összezavarunk:P
Mi is úgy tervezzük, hogy beadatjuk Liliennek. A gyerekorvosunk is ezt javasolta a kötelezők mellett. Tudom már írtam, de ő azt mondta, hogy mostanában egyre durvább szövődményei vannak a bárányhimlőnek mint régebben. Ennek nem szeretném kitenni Lilient.
Lehet,de itt mindenki ismer mindenkit szinte és valószinű olyan volt aki erre jár gyalog.
Igen, csak az, hogy nektek nem volt szövődményes (nekem se), az nem jelenti azt, hogy a gyerekeknek sem lesz... És elvileg ha gyerekkorban be van oltva, akkor nem kell több oltást kapnia.
Látod...
Nem rendőrségre mentek csak a polgármesteribe,onnan telefonáltak,mert ismerik a családot,hogy szedjük le onnan