07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Én voltam anno.
Ez olyasmi, amivel ki lehet váltani az invazív genetikai szűréseket. Vérvétel és uh bizonyos időpontokban. Szerintem nagyon hasznos.
Jah, értem :)
Zelma, látom most már reendben volt a 12 hetes vizsgálat. A múltkor tuti elszámoltak valamit.
Mi ez a kombinált teszt? miért kell? én még nem voltam ilyenen.
Tudom:)
De valahogy hidegen hagy bennünket. Valami Bugatti versenyez egy repülővel, egy kísérlet, amit a férjem néz. Én még azt se.
Vaóóóóóóóó, Tiéd ez a hozzászólás!!!!!!!!
Gratula!
Sziasztok!
Hol van meccs? Úgy tudom egyik tévé sem adja élőben.
Most próbálom lerakni Lilient aludni, de nem nagyon érdekli hogy én mit szeretnék :-))
Hahó!
Mindenki meccset néz?????????
Ne mááááááááá...
De Esztit nem vizsgálta, igaz?
Még az orvosok sem tudják eldönteni egyetlen vérkép alapján, hoy miről van szó, nehogy már akkor a neten meg lehessen találni rá a választ!:)
Anyukád orvos?:)
Mondtam, hogy a szerzett immunhiány sokkal gyakoribb, mint a születési, és mivel Eszti nem volt eddig még beteg, egész kizártnak tartom, hogy az utóbbiról lenne szó.
Ne olvass utána semminek, egy csomó egymásnak ellentmondó baromságot összeírnak, kérdezz meg egy szakorvost!!! Gyermekhematológust!
szóval nem tudom ki ismeri a Nahrin termékeket, valami svájci cucc. most vett anyucim egy Echinacina nevű löttyöt, ami immunrendszer erősítő. nem is írok semmi tudományos szöveget róla, pedig kaptam bőven olvasnivalót. mindig azt mondtam, hogy nem kell rásegíteni a gyerek saját immunjára, de most ez a gyógyszerészcsaj (aki hozta), azt mondta, hogy igenis adjam neki. nem rádumált - nem vett el pénzt, tehát komolyan ajánlja. azt mondta anyám, hogy ez egy állapot és nem rásegítés kérdése. hát én odaadom neki, ezen ne múljon.
amúgy adtok valami vitamint a gyerkőcöknek?
én adom a calcium kid-et (dokinéni javaslatára), vitalcolant cebionnal és most ezt a feketeszedres cuccot.
Lelépek, bocsesz... :)
Pedig jó lett volna kicsit dumcsizni veled :)
Hát, Marcus éppen felébredt... amúgy jól vagyunk :)
Nagy szófosó a drágám :)
Kaja terén a helyzet változatlan :(
Megint tv mellett eszik, de legalább eszik. Igaz én tolom a szájába :(
Mindegy, nem erőltetem. Van még időnk.
Nálatok mizu?
Na, mi újság? Esztike? Kajol már?
Nem tudom mi van ezzel az oldallal... nem mindig frissít