07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok:)
Ünnepeltünk,meccset néztünk,Született feleségeket:)
Zelma nekem tetszett a Mendan jo volt minden de mégegyszer egy hétre nem mennék ugy uncsi volt de egy hétvége tuti szupi lesz:)
Átát. :-)
Davider ünnepel vagy hol van?
Ezen mit kell meglepődni?!
Ki kellett volna kiabálni a csajoknak, hogy jöjjenek be, segítsenek számolni.:D
Egyébként meg az ilyen helyeken megszokott dolog, mit tudta ő, hogy ti minek vagytok ott :DDD
A telek végén lévő földhegyrengeteget dolgozza el géppel, azt mondta 4 órás meló, majd a fiúk feltöltik a hiányzó helyeket és jöhet a parkosítás.
Ja, tulipánt már ültettem előre, remélem ki is kelnek tavasszal:)
Jó éjt Örömlányoknak, anyukáknak, focista feleségeknek!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))
Nagyon durva volt. Kijött, kaptam egy injekciót és megkérdezte, hogy az utolsó pár órával hány férfivel volt dolgom. A lányok kint meghökkenve álltak. (apartman jellegű szobában laktunk, Adrival én a hálóban, Eszti meg kint a nappaliban, a doki a hálóban vizsgált és dumált velem)
Köpni-nyelni nem tudtam. Szerintem szegény kisöreg nem tudta mire vélni a három csinibini lányt egy fullos szállodában. :-(
Ja, világos.
Egyébként tényleg bármi előfordulhat, főleg idegen helyen. Nem is feltétlenül a higiéna hiánya miatt. Egyszerűen van egy csomó minden, amihez nincs hozzászokva az ember szervezete.
Hát ez nagyon jó:))))))))
Remélem nem erőszakoltak meg Benneteket, mert már mondom is le azonnal a szállásfoglalást!:))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bocsi, mára elfogyott a napi adag empátiám :)