07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
De lehet, hogy egész egyszerűen csak testfestő kellene. :-)))
Szerintem kitérne a hitéből.
Tetszik ez az ötlet!:)))
Lalán kipróbálom...:)
Ő annyira utál minden mű dolgot, pl. nemhogy műköröm, de még a festett köröm is undorító szerinte, hát még a sminktetoválás...:)
Arról beszéltem, hogy számomra nem hiteles egy olyan doki -kvázi engem nem győz meg- vagy egy olyan kozmetikus, aki a lent említett példákat megcsinálja, ezért sosem fordulnék hozzá.
Nyilván mindenki azt csinál magával és a kinézetével amit akar.
Szia!
Köszi szépen! :)
Igen,ugyis szálltam le az ágyról,hogy "ez igen,pont illik hozzám,kifejez engem" :)
Sziasztok!
Szilvi, nagyon szép a tetkód!
Magamra nem tetováltatnék, pláne ilyen feltűnőt nem, de te egyrészt sokkal fiatalabb vagy nálam(sajnos:))), másrészt hozzád illik.:)
Kit érdekel, ha a milliókat meg kifizetik a plasztikáért...
Egy ismerősünk, aki nem mellesleg és szájilag is undorítóan néz ki, azt mondta a doki nem akarta már azokat hatalmas inpl. betenni neki, de a férje azt mondta, hogy ha 200.000-rel többet adok, akkor????
Akkor naná, na meg a szája, az valami undorító...
Mi elvi kérdés a szépség?!
Ez nem szívműtét, ahol orvosi szempontok döntenek.
Egy vonal a homlokán. Nem mondhatod azt neki, hogy basszus olyan rondaságot én nem tetoválok a fejedre, Manci!
Mit szóltál volna, hogy ha az általad áhított helyről nem szőrtelenítenek, mert elvi kérdést csinálnak belőle? Igen csak furcsán néztél volna és mentél volna a következő szalonba, ahol megcsinálják.
Az, hogy kinek mekkor dudák kellenek, megintcsak nem az orvos dönti el. Maximum azt mondja, hogy nem javasolja ezt vagy azt. Nyilván mondhatja azt, hogy nem rak be egy bizonyos méreten felül. De szerintem az, hogy mi a természetes, természetellenes, szép vagy éppen ízléstelen, azt nem döntheti el, mert mindenkinek máshol van a határ.
Egyébként meg ilyenek mindig lesznek és valaki meg is fogja nekik csinálni, mivel fizetnek érte.
Az szörnyen néz ki.
Sőt a múltkor olyat láttam, nem akartam hinni a szememnek, csak bámultam a csaj arcát, gondolom észrevette. Jó vastag szemöldököt rajzoltak neki, a belső fele volt vagy fél cenit tuti. Ráadásul olyan közel voltak egymáshoz mintha állandóan mérges lenne és ráncolná őket. A külső vége pedig a szeme fölött végződött. Borzalmasan nézett ki!!! Vagy inkább viccesen, de nem akartam mosolyogni rajta :-DDDD
Nálam ez mondjuk elvi kérdés, mint a plasztikázás.
Nem hiteles az az orvos, aki természetellenesen nagy implantátumokat tesz be a páciensnek, kérés ide vagy oda.
Az nagyon menő:)))
Egyébként a szomszédban lakik egy kozmetikus, amikor erről beszélgettünk, azt mondta, hogy azokat a nőket erről egyszerűen nem lehet lebeszélni. Szerinte is érthetetlen, hogy miért akarják olyanra, de egyszerűen menthetetlenek. Szóval nem a kozmetikusok cseszik el, hanem olyat kér a delikvens. Egyébként is ugye először berajzolják az elmondás alapján, hogy milyen lenne, aztán, ha tényleg olyat kér a vendég, akkor megcsinálják neki.
Botrány.
Aki hordja megkérdezném, hogy ezt valóban szépnek találja!?
Aki meg csinálta, egyszerűen eltörném a kezét...
:-)))
Az egyik kollegám nővére konkrétan úgy néz ki, mintha egy NIKE pipa lenne a szemöldöke helyén, platinaszőke hajjal... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!