07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
:-DD
jo vásárlást nektek:)
Hogy vagytok???
Dodetto?
Lidi szol a pisinél és rá is ül segiteni kell le és felhuzni a nacit,bugyit..ha kakil kér pelust éjszaka van pelus nem szol nem kel fel és ő iszik is éjszaka igy könnyebb nekem is:-D
Majd szol nagyon ügyes szerintem:-DD
Nálunk úgy van, hogy Barni simán pelusba pisil-kakil, nem ül se bilire, se WC-re, és abszolút semmi hajlandóságot sem mutat rá.:P
Átlag 4-5 pelus egy nap.
Sziasztok!
Biztos már ezerszer átrágott téma a szobatisztává szoktatás, DE! tanácsot várok. :D
Lizi nagyon ügyesen szinte mindig wc-be végzi minden dolgát, de ha nem kérdezem, hogy kell-e neki menni, akkor csak akkor szól, ha már benn van a bugyiban/pelusban. Az esti pelusban sincs semmi. Este lefekvés után kicsivel szól, hogy pisi, akkor menni kell vele, de ez lehet csak az aludni nem akarás miatt van, és reggel ébredés után is pisil. Így átlag 1 pelust használok egy nap! :D
Nálatok is így van? Sógornőm lánya mindig szólt, ha kellett neki, és nem emlékszem, hogy kérdezte volna valaha is, hogy kell-e neki.
Vagy rosszul csinálom??
én voltam csak iwiw-tem:-DD
Hogy vagytok?
sziasztok:)
láttom volt téma most csak bekukk majd jövök felteszem a brassoit,mert nem lesz vacsi apának mi meg megyünk du.Szilviékhez:)
Azért ez brutál, nem?
Somi, mint szülész segéd?! jááááááááááááááj
Ezt mondták be a hírekben is, ugye?
Azért ilyen gyors szülést nem szeretnék sosem. :-)))
Ennél apásabb szülést ki se tudtak volna találni.
Unokatesóm született meg valami extrém körülmények között. Az anyukája egyedül volt és mentőt hívott, de amikor meghallották, hogy 6 hónapos terhes, azt mondták neki, hogy biztosan epegörcs. Nem tudom mennyi idő alatt értek ki, de nem kapkodták el. Egyedült szült és körömvágó ollóval vágta el a köldökzsinórt. Unokatesóm egy kiló pár gramm volt.