07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ibi!
Nagyon édes Esztikéd! Jól bokszol. :) Édesen tartja már a fejét.
Milyen okos vagy! Ez nekem sem jutott akkor az eszembe, hogy rossz számot adjak meg.
Én 4 éve azzal ráztam le, hogy nem szeretem az ilyen gyűjtögetős kiadványokat. Azt szeretem, ha egy könyvben minden benne van. Erre nem tudott mit mondani. Ha felhívnak Téged is, lécci kérdezz rá, hogy hoyg lehet lemondani. Amikor Anyunak meséltem, hogy kerestek telefonon, mondta, hogy a húgom még nem tudta lemondani. Ezeknek a szemét cégeknek külföldi székhelyük van. Nincs megadva magyar cím.
Te lerázhatod azzal, hogy nem kell kiadvány, mert már felneveltél egy gyereket....
Én meg majd kitalálok valamit :)
Arra már gondoltam, hogy rossz telefonszámot kellett volna megadni :D
Már késő :(
Pont ezért traktáltalak Titeket, hogy ne érjen váratlanul.
Még egy eszembe jutott. Szintén valahogy így jutottak a telefonszámhoz. Egy csecsemőkről szóló kiadványt ajánlgatott a nő. A kezdő csomag 990 forint, aztán küldik a többit. Részletesen elmondja, dícséri a kiadványt. Én már 4 éve is elhajtotam őket. Szegéyn húgom megrendelte. Nagy rakás sz@r a kiadványuk. Nem tudja lemondani és küldik folyamatosan. Ő nem fizette ki, amit nem kért, erre felszólító levelekt küldözgetnek. Férjem így járt egy fehérneműs céggel. Többször megbírságolták már ezeket a cégeket a Fogyasztóvédelmisek. Nem értem, hogy miért tevékenykedhetnek még.
f@sz@
ebből se lesz kistesó :)
Ő is összeszedte magát.
Kajaadag: 6 ml!
Én már kiváltottam a DM-es Bababónusz csomagot.
Kerestek már titeket a Felicitastól babakötvény ügyben?
Elvileg március 15., de előbb jött jócskán.
Azt hiszem 3 hete :(
29 hétre született, de fejlődésileg csak 27 hetes :(
Meg kellett császározni, valami ellenanyagot termeltek egymás ellen az anyukájával.