07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok!!
Visszaolvastam az éjszakai termést.
Tereza valójában nem igaz a kis súllyal születettekre én is hasonló példát akartam írni,de már olyan álmos voltam hogy 2ig nem láttam.És azoknak a babáknak is kell kenni a hajlatait akiknek nincsenek hurkái.Fontos hogy ne pálljon be,mert ki is dörzsölődhet.
Na akkor a pelus is téma volt:Nekünk a 4-es Pampers már nem volt jó,abból kifolyt a pisi,így Liberora váltottunk,ezzel soha nincs gond.
Edis:Talán úgy olvastam hogy Luca allergiás az olajra,én hintőporral kenem Ármin hajlatait nekünk a csecsemősök így mutatták.
Na azt hiszem reagáltam arra amire akartam.
És Ibi:NEM VAGYOK PAPÍRKUTYUS!!!:dd
Sziasztok!
A hajlatok olajozásába a hónalj, a térd belső hajlata és a nyak redői is beletartoznak.
Sziasztok Csajok!
Kinek van 3.4 kg körüli babócája???
Lenne egy pár kinőtt pelusom, szívesen elküldeném ...
Ok. Végére értem a "lemaradásomnak". Látom visszafogtátok magatokat.
Persze felkelni épeszű időben egy se bírt ma sem:DDD
Én már voltam a laborban is és nagyon szuper kis laboreredmény birtokába jutottam. Egy csillag van rajta, az is éppen a felsőhatárt súrolja. Ilyen tökéletes vérképem még talán sose volt. Nagyon feldobta a napomat. Ráadásul kint 10 fok van, amitől szintén nagyon jól éreztem magam. (Utálok korán kimenni a sötét, hideg utcára...)
Ezeket én is szoktam nézni, de az új kedvencem a Shark...
Persze vezet House, kivétel az elszállós részek (túl trükközött UFO-s), mert én amolyan földhözragadt agyú vagyok.
Én nem is nagyon értem, ezt a hajlatok olajozását :(
Vagy lehet, hogy Dávidnak nincsenek hurkái és azért nem látom a jelentőségét?
Csajok most jöttem! De láttom mindenki alszik! Akkor majd holnap! vagyis ma..vagy mi van?
Jó éjt Nektek :)