07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szerintem is jó a csapat. :) Én is hiányoltalak.
Laura alszik, aztán mi is kimegyünk sétálni, ha nincs hőemelkedése.
Szia!
Láttom hiányoltak a csajok tegnap,ez tök jól esik!
Fain csapat van itt,mondtam én! :)
Laura alszik? :)
Mi még most eszünk,aztán kicsit kimegyünk,olyan jó az idő!
Ha nem jön ki rajta több és ezek nem is olyanok, mint az előzőek, akkor szerintem is érdemes inkább várni, biztosan elmúlnak.
Azért nem csodálom, hogy stresszben vagy állandóan.
Egyik doki sem volt szimpi, akivel eddig találkoztatok? Talán valamelyikkel lehetne tartani a kapcsolatot.
Szia!
Már a múltkor írni akartam,hogy az a karácsonyos kép nagyon-nagyon jó,annyira édes rajta a picikéd! :)
Az a baj, hogy nincs olyan orvos, akihez fordulhatnék. Kezelőorvosa nincs, a kórházban mindig az épp ügyeletes doki foglalkozott vele. Ez egyébként nagyon rossz, mert egyetlen ember sincs a kórházban, akiben megbíznék vagy akihez fordulhatnék. Mindig mindenkinek elölről el kell mondani, hogy mi a baja és miket csináltak vele eddig. Utálom ezt a kórházat.
A mostani pöttyei két kis halvány pontocska a bordáinál. Múltkor a pelenka vonalában volt a hasa alján meg a hátán egy csomó lila, szabálytalan foltocska. A kórházban is azt mondták, hogy főleg ott kell nézegetni, mert ott szoktak ezek a pöttyök kijönni. Szóval lehet, hogy ezek teljesen más pöttyök. Mindenesetre várok, és ha több is kijön rajta, akkor bevisszük a kórházba,de emiatt a kettő miatt nem akarom.
Mi is hiába vágtuk le, ugyanúgy lekarmolja magát, mert annyira éles kis körmei vannak. Megpróbáltam lereszelni, de úgy is le tudja karmolni magát.
Kenegetés: én is hintőporozom a hajlatokat, meg a fürdetőjével kenem be a testét. A gyerekorvos mondta, hogy ezzel kenjem. Van DM-es babaolajom, de iszonyú büdös, úgyhogy azt nem használom. Elméletileg szagtalannak kéne lennie.
A hóna alját is hintőporozátok a babáknak? Én elég nehezen tudom ott bekenni, mert nagyon szorítja magához a karját, és feszegetni meg nem akarom.
Esetleg konzultálj telefonon a dokival, ha úgy érzed, hogy az megnyugtat!
Milyenek a mostani pöttyei?
Köszi!
Amúgy is egy hete voltunk vérvételen, meg azelőtti héten is vettek tőle, és abban az egy hétben gyakorlatiag nem változott a vérképe. Szerintem ha lemenne a vérlemezkéje, akkor ugyanúgy ki kéne jönni rajta annak a sok pöttynek, mint újszülött korában. Meg úgyis mennünk kell 3 hét múlva megint vérvételre. Ha nem lesz rajta több pötty, akkor nem szúratom meg megint.
Mi is most megyünk először sétálni. Eddig csak az udvaron üldögéltem vele a ház előtt a teraszon. Már alig várom, hogy a kertünknél többet is láthassak a világból:D
Ja és persze megetetem előtte, csak még édesen szundikál.