Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jaj, ez le sem esett! :-))))))))))))))))))))))99
Én sem a macskára gondoltam. Csak azt hittem, hogy esetleg azért írtad, mert Andy.
Tényleg az vagyok! Szerencséje van! :-)))
Jó éjt!
Contu bébi! Én is megyek!
Garcijjját hívják Andrisnak. Imádom ezt a nevet.
Na tényleg megyek libuskáim, örülök, hogy itt voltatok végre!
Contu, a könyvről beszéljünk! puszi
Tényleg Andrisnak hívják? Vagy Garcijja miatt írtad?
Csak kíváncsi voltam, mikor kaptad :)
A volt pasid miatt...
No meg milyen vén az a dög... :)
7 múlt novemberben. Miért?
Okosabb ő ennél! Meg hát magabiztosabb is! :-)))
HÁNY ÉVES IS AZ A MACSKA??? :DDD
Mondjuk, ha Garcijjja volt csajától itt mászkálna egy macska, biztos utálnám. De Andrisunk kicsit jobb fej ezen a téren, mint én. :-) Még szerencse.
Nem látja benne a volt pasidat?
Erről majd küldök e-mailt, ha nem feletem el!
Nem semmi! Egyszer majd megmérgezi!
Ja, már értem. Nem, nem miatta.
MoncsiMama! Itt vagy? Kukkolsz?
Hány óra van Floridában? Fürdetés, vacsi?
Kaptam, 7 évvel ezelőtt. A volt pasimtól. Aztán rá egy hétre elhagytam. De a macskával nem tudtam mit csinálni, kidobni nem akartam. El tudtam volna még adni, mert fajcica volt, de olyan jó volt, hogy volt valaki a lakásban mikor hazamentem.
Aztán őt megszerettem, mert nagyon jó fej. De ő az első és az utolsó macska az életemben. Garcijjja gyűlöli a macskákat, de Adot ő is szereti. Olyan, mint egy macska bőrbe bújt kutya, még a labdát is visszahozza.
Garcijja miatt tartjátok a macsekot? Nem félsz az asztmától?