Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
IGEEEEEEEEEEEEEEEN!
legalább vki ért!
Akkor a szgépbe nincs kártyaolvasó? Mert akkor csak a kártyát kell bedugni.
jóvanna lassú vok. Nekem még nincs még szerintem gy pár hét bizti
köszi, minden okés
milyen szépen összejöttünk!
Akkor én már nem értek semmit. Hiába, a szülés óta az agyam nem a régi.. :-))
Nem mindig van kedve a kis mocsoknak:)
Igen lement. Másnap reggelre semmi nem volt. Valószínű, hogy Contunak volt igaza és az oltás rendetlenkedett még a picimben.
Köszi!
Szerintem a te saját köldöködre gondolt. Legalábbis én így értelmeztem!
Mármint kinek a púpjára gondolsz? Mamáéra vagy a babáéra?
neeeem, látszik, hogy ti már anyuka aggyal gondolkodotok, de én a kismamaságra gondoltam!!!
most vagyok a 27. hétben!!! ha vkinek kifordul a KÖLDÖKE, akkor az ált. mikor történik?
amúgy puszi a kis Pannának, hogy meggyógyult a köldöke! :DDD
De igen. Csak a kábellel elcsesztem valamit és nem tudom a gépre feltenni a fotókat.
Hát igen dögönyözni azt lehet...:)
Sziasztok ismét:)
Gabb hogy vagytok???
Panna lement a hőemelkedés???Boldog házzasági évfordulot!!
Contu Boldog névnapot:)
Llics ti is jol vagytok???
De Ármin legalább már üldögél :)
Nem kártya van a gépetekben?
Agyon rágnám a puffancsaitokat. Annyira imádom a husis babákat. Olyan cukik és dögönyözni valók.
Meg jó rövid, hogy ne kelljen annyit olvasnod ! :D
Ja, értem. Már minden oké. Múlt héten levehettük a tapaszt, úgy tűnik minden okés. :-))
Ki fogja végül eldönteni???
Nyugi Ibi,nekem sem forog még.a mieink ilyen puffancsok és nem bírják a nagy seggüket:)
boldog évfordulót nektek!
tessék alaposan megünnepelni! :)))))
Kinek fordult ki és milyen púpja? Nem értem.
Bocsi, hogy eltűntem, de dupla örömöm volt.
Eszti ma már másodszor kakált fél óra alatt (gondolom másodszor kijött, ami még bent maradt) - és ilyenkor tisztába tenni....
Olyan boldog, hogy rút - vág!!!
Aztán letettem az ágyra, hogy megcsinálom a helyét a szopipárnán és addigra átfordult félig-meddig a hasára :) Csak még mindig nehéz a segge. Igaz közben lehányta az ágytakarót, de sebaj :D