07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ja, az egésznek az az értelme, hogy az ajándékcsomagot megnyerjük:D
Ezért szavazunk a jövőhéten (?) davider kislányára, aztán vikasz, contu, Allics, stb. gyermekére:D
Jut eszembe, kérek egy sorszámot, hogy én mikor tegyem fel a képet Norbertről, mert én is nyerni akarok!
Nem igazán értem, hogy az egésznek mi értelme van. Mert, ha jól értem az emberek többsége az ismerőse gyerekére szavaz, nagy valószínűséggel meg sem nézi a többit.
Gyakorlatilag az a legszebb, akinek a legtöbb ismerőse szavaz :DDDDDDD
Azért, mert néhányan nem tisztességesen versenyeznek:( Gondolj bele, nem tart sokáig 50-100 e-mail címet létrehozni és ezekkel regisztrálni, majd szavazni.
Még véletlenül sem állítom, hogy Szilviék tisztességtelenül játszottak, csak esetleg valamelyik ismerősük (vagy az ismerősük ismerőe, stb) pusztán jószándékból valami hasonlót cselekedett. Úgyhogy a jövőben a szavazás kérésekor fel kell hívni az ismerősök figyelmét, hogy egy IP címről tényleg csak 1 szavazatot adjanak le, különben fennáll a veszélye, hogy a babát kizárják a versenyből...
Köszi :)
mindjárt megnézem.
Sziasztok!
Itt a fórum, ahol erről írnak: [link]
Valószínűleg 1 IP címről sok szavazat érkezett rá rövid időn belül. Lehet 1 IP címről is több szavazatott leadni, de ésszel. Ha jól emlékszem a szavazással kapcsolatos GYIK-ban erről is írnak.
Szia!
Te hol találtad pontosan meg,én nem találtam meg eddig.
Sziasztok!
Mi az,hogy kizárták Rolit???
Nem találtam meg a fórumot ahova írtak róla:(,és azt aki tegnap bevágódótt azt nem zárták ki(avval az érdekesen sok szavazatával?)
szemetek ezek a Babavilágosok:))
Igy van Ibi nekünk Roli az egyik legszebb:)))
Sajnálom:(
És miért?
megyek, sziasztok, hasznossá teszem magam a lakásban és a konyhában
további jó beszélgetést és szép napot!
úgyis visszaolvaslak titeket! :D