07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Végre megtaláltam Lilient. Szavaztam.
Mindjárt mondom, hogy melyikre gondolok. Megkeresem, mert régebben tetted fel.
Igen, vmi olyan kéne. De egyiket sem találom elég jónak. Ma megpróbálok csinálni egyet.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ miből maradtál ki eddig...
Eszti a mai napig minden kaja után. Folyton pelust meg szakállkát mosok!
Milyen durva lenne! Bár olyan sokat hallani olyanokról, hogy barátokkal csalják meg egymást az emberek. Nekem ez annyira groteszk, nem???
Contu!
A helyedben én olyan képeket tennék fel a gyerekekről, ahol nagyon nevetnek egymásra. Ott annyira cukik!!!
Én is szavaztam Lilienre! :)
Engem is mindig megijeszt az ilyesmivel.
Inkább husiból! :-) Bár az a husi olyan kemény, mint a vas. :-))) Kis pifipufi!
Na, akkor tényleg vasból van a gyerekem!
Nagyon megijedtem. Szegényke előtte pont sírt. Be akartam fejezni a felmosást, de bementem hozzá, mert ugye nem hagyom bömbölni. Ahogy felemeltem egyből sugárban jött belőle. Ja, és kivételesen most a hátán feküdt...
Tévedés! A nátha általában a rhinovírustól van. Mindig vmi kórokozó okozza. A megfázás téves elnevezés.
Én is jártam már így. Valakinek ecseteltem, hogy Laura sosem bukik, aztán még aznap rácáfolt erre.
Úgy döntöttem, hogy délelőtt kap gyümit, délután meg teát :)
Nem szabad! Nekem is meg van tiltva!
Bocsi!!! Ők még nem tudják, hogy hol a határ.
Iszom az Aspirin C-t, eszek C vitamin 200-ast, meg Actival C-t. ELÉG???
Eszti nem kap el semmit! Vasból van :)
No meg a náthát nem is lehet.
Most megyek eszem valamit:)
Szavaztam Lilienre!
Bár harcoltam a rendszerrel alig akart beengedni:(
Csak egy picit.
De a déli csökkentést jól bírta,nem éhes?ha nem akkor maradhat így,ha előbb éhes lesz mint szokott,akkor emelheted vissza a táp adagot.
Jaj, egyél sok cé-t! :-)
Eszti jól van?
Te egy boszorkány vagy... Épp, hogy megkérdezted reggel, hogy nem sok-e Panninak a kaja. Olyan bukott vagy hányt (remélem csak bukott), hogy a pólóm tiszta gány lett, meg egy egész járólapot is beterített vele.. Egyből megmértem a lázát, hogy nem kapta- e el a rotát (én hülye)... De valószínűleg csak túlzabálta magát.
Nekem ugyanez volt.. Agyon gyömöszöltem, préseltem kézzel belőle és nagyon nehezen, de kijött.
Olyan fáradt vagyok, mint a dög. Monjuk olyan beteg is. A nátha a szemeimen akar kijönni, pedig arra ott van a két orrlyukam :)